MyEternalLoveNoyann Ardahsyn valla yapacak yemek bulamadım mi gün kurtarıcı oluyor yanına karışık domates soslu kızartma mücver patates köftesi falan yapiveriyorum mis gibi öğün işte🤣
lastrose86 Ardahsyn balık pek sevmesemde😰 çocuklar için yapıyorum. Uzun zamandır yemiyorduk balık yapalım dedik☺️ Herkese afiyet olsun☺️
Purposeless Ardahsyn kendime tom balıklı salata kızıma makarna yaparım eşim yok zaten geçiririz artık
Rmkbk Ardahsyn annem getirdi biraz abartmış kıymalı patates ıspanak ıspanak başı pırasa Şehriye çorbası yapmış 😂
bikerem Ardahsyn 13 yas,11 yas ve bir de tekne kazintisi 14 aylik var. Cocuk cok bende😁🥰darisi bebislere olsun inşallah
Deletedmom5284 Ardahsyn kayınbabam dün ciğer yapcaktı bugün yapmış onu göndercek kocamda pilav yapar bende salata yaparım birde ezogelin 😂 ay bu düzenli yemek yapma işinden çok sıkıldım hamburger gömmek istiyorum ama kızım ne yersem istiyor 🤦🏻♀️
DurununAnnesi12 Deletedmom5284 senin kız bizim eve gelmiş olabilir mi aynısı bende var ne yesem mammamamma diyor daha 9 aylık vermediğim zaman bana yemek yedirmiyor elime vuruyor 😂😂😂😂
MerveKayraTugra 10 gündür annemlerdeyim bugün eşim geliyor yarın evimize dönecez inş akşama lahmacun salata turşu ayran yanına belki çorba yaparım annemle kız kardeşim çalışıyor babam şehir dışında işe gitti bana kaldı yemekler
Deletedmom5284 DurununAnnesi12 ayy aynısı valla 😂😂 dışardan yemek söyleyince gizli gizli eşimle sırayla yiyoruz mutfağa gidip 🤣🤣
DurununAnnesi12 Deletedmom5284 eşim önünde yer kızım ona yapmaz mamamama ama ben yedim mi gör yaygarayı🤣🤣🤣
Mom4775 Ardahsyn karnabahar ve makarna. Yarın da yumurtalı ıspanak. Öbürgün tavuk mantar sote bulgur pilavı. Sonra Allah kerim 🤦🏽♀️