Aryaisen yeni gördüm mesajı, instagram temas derneği var oraya mesaj atın instagramdan size dönüş sağlayacaklardır. Adınızı soyadınızı yaşadığını şehri ve telefon mutlaka yazın. Bana online yardımcı oldular. Öncelikle bebeğinizi kucağınıza alırken sütüm yok demeyin. Sütüm var memelerim teşekkür ederim deyin. Şuan ben sağıyorum 30 cc veriyor göğüsüm ama biliyorum sütüm var. Hastaneye aç gittik kızımla, emzirmeden tarttık, 3 dakika emdi emmedi 70gr fark etti kilosunda. Makinadan 15 dakikada 30cc alıyorum, kızım 3 dakikada 70cc emiyor. siz düşünün farkı. Su için bol bol gerisi boş cidden çünkü süt kandan üretiliyor kan içinde su gerekiyor. Siz güvenirseniz o süt öyle bir akıyor ki memeden allahın izniyle. Ben bir psikoloğum ve öyle yıprandım ki bu süreçte kendi söküğümü dikemedim, ama vazgeçmedim sende vazgeçme güzel anne sütün hep var hep olacak. Birde emzirmedanışmanınihal online yapıyor ankara gazide emzirme polikliniği hemşiresi. Aklınıza takılan ne varsa yardımcı olmak isterim. Vazgeçme nolursun ben hala savaşıyorum kazanacağım Allah’ın izniyle