Klymeneninatlasi yavrukussss hayvanat bahöesinde maymun ve papağan önümde kurbağa ve fil bize uğradılar aslanada merhaba deee wooooıuw falan burda gürlüyor aslan 😂
Bebegimm1 yavrukussss ceviz adam beş kucuk ördek otobusun tekerlegi yuvarlak arı viz viz viz simdilik bunlari dinliyoruz 😂 bu aralar horon oynuyor sesini duyunca hop hop yapiyor 😂😂 umarim oyun oynamayi sever babasına çekmez 😂
otose_san yavrukussss Annem annem canım annem. Büyük kızım gelip gidip anne, annem annem yap diyip duruyor
Solocann yavrukussss Bakkal amca ? bakkal amca ? ne var yağın varmı ? var var Unun varmı ? var var şekerin varmı ? var var ne duruyorsun … ne yapayım helva yapsana helva yapsana helva yapsana ayy bağımlısıyım resmen 😅
balveannesiii Karınca karınca senin ne işin var dışarda Kış günü😂😂😂 Balkonda karinca gordukce aklima geliyor
Duyguss21 yavrukussss tospik tospik canım arkadaşım hiç yalnız bırakmadım hep yanındayım tospik tospik sen çok sevimlisin 😂😂eee şarkıda kendimi buldum malum tos tospik olunca
Defneninannesie yavrukussss zeynıod ıle adıs sevınlı dostlar tum sarkıları gece bile yatınca kafamda calıyor 😂benım bır bebısım var hem oyunlar oynar zıplar
Mervemerveesk yavrukussss seen hiiiç gördün müüü, 3 kulaklı biiiir adaaam😂 soruyu okurken bile içimden bunu söylüyordum of ya😂