yavrukussss Ben bu ara bebeme ogretmek icin ceviz adam dinliyordum dinlemez olaydim dilime dolandi surekli ceviz adam sipsapsop modundayiz sizin dilinizde hangisiiii? 😂
Fatma_52 yavrukussss ceviz adam sip sap sop. Otobusun tekerlegi yuvarlak yuvarlak ,inegimiz lolla inegimiz lolla cok sevimlidir….., anneni seviyirsan alkisla
kirmizibasliklikiz_ yavrukussss otobusun tekerlegi yuvaaaarlak yuvaaarlak yuvaaarlak 🤦🏻♀️ esimde evde yuvarlaak yuvarlaak diye diye geziyo 😂
tenceretavakuskana yavrukussss 🙇🏻♀️Benı cok duygulandıran bı nuktedır her ızlememde hala aglayasım gelır🥲pinpon sacını tarayamaz cunku kartondan ,ama yınede vazgecmez hıc mutlu olmaktaann🥲allahım karton dıye hıcbısey yapamıyodu bende uzuluyodum oturup🥲
agacsizkoala tenceretavakuskana Bende ona çok gülüyorum elini yıkayıp saçını tarayamayan karton diye 😁 Biz evde bu ara turşu turşu turşu turşu diye geziyoruz
1Nisa1merve yavrukussss Biz de öyle. Cevizsiz adaan sipsapsopp . Hahah🤣🤣 bide şu var ’gel gel gelsene tıpkı bir köpek gibi hav hav desenee .sürekli ağzımda 🤣🤣🤣
Eylusunannesiii yavrukussss Birgün beş küçük ördek saklanmislar gizliceee anne ördek vak vak demis dört ördek geri gelmiiiss😂😂
Rubab_Mommy yavrukussss hiçi hiçi kirik hiçikirik.Çiki riki çiki riki hiçikirik😂Beynimde surekli dolaniyo biktimmmm🥲
tenceretavakuskana agacsizkoala ama cok yazık ona gulmeyın🥲ben cok uzuluyorm onu ızleyınce doma domaa domaatess dıye bagırark gezıyoduk bı ara bızde bıde kızım kendı kendıne sarkı uyduruyo onlar takılıyo dılıme ne dedıgıde bellı degıl 😂🤭
agacsizkoala tenceretavakuskana gerçekten annelik kartondan pinpon topuna üzülecek kadar sinirlerimizin yıprandığı bir durum demekki 😁 doma doma domatess oğlum hiç dinlemedi ama eşimin favori şarkısı🤦
tenceretavakuskana agacsizkoala karton olablır ama o da bı cocuk🥲😂cocuklar sayesınde hepsını bılıyoruz artık