dorukannem-18 Deletedmom4444 Sende kayıtlı numara ve onda senin numaran kayıtlı değilse görünmez ne resim ne durum
dorukannem-18 Deletedmom4444 iki seçenek var onda kayıtlı numara olmadığı için çıkmaz yada WhatsApp kullanıcı değil
Deletedmom4444 Dilaylaa Hic cikmamasi normal mi hani resim ,durum cikmadigini biliyorumda hesabin cikmadigini bilmiyordum
Eslemin_Annesiii Deletedmom4444 hiç çıkmaması normal değil çıkması lazım senin no onda kayıtlı olmasada çıkar profil durum gözükmeden ama hiç çıkmaması numaranın acayip saçma WhatsApp la ilgili birsey bu
Canparcam_ Deletedmom4444 Hesabi gizli olabilir mesela benimde telefonumda kayıtlı olmayan kişiler son görülme, profil fotosu vs göremiyor sadece kişilerim olarak ayarladım çünkü 🤗
dandiniko Deletedmom4444 seni kimse anlamadı galiba 😁 hesap görünmüyor ama o nasıl oluyor anlamadım 🤔bu işte bi iş var
kirmizibasliklikiz_ Deletedmom4444 hesabın çıkmaması gibi bir sey nasil olur ki engelli olsaniz bile hesap gozukur foto durum gozukmez.. kisilerim yapsa bile hesabı gormeniz lazim.. acaba numarayi yanlis kaydetmis olabilir misiniz 🤔
Deletedmom4444 kirmizibasliklikiz_ Aynen bende oyle diyorum en azindan hesap cikmasi lazim.Hic birsey yok.Baktım dogru
Bualemdeyeniyim Deletedmom4444 hic arama konusma olmamıssa cıkmıyo bazen. Çaldır kapa hemen ya da wp sayfasını yenile