Prettywoman91 Kızlar bebeğime dönence almak istiyorum müzikli dönen cinsten. Kullanıp memnun kaldığınız model önerilerini bekliyorum. Bir tğrlü karar veremedim baktıklarımda hep kötü bir yorum var
BuzluKahve Prettywoman91 fisher price köpekçik aldım ben. 6 ay kullandık, sonra tutunup kalkmaya başlayınca çıkardım. 6 ay için o kadar paraya yazık. Şimdi olsa ikinci el alırdım.
Umay_ Prettywoman91 Dönence bizim park yatakla birlikte hediyeydi. Kraft calipso elite park yatagimiz. Dönencesini hiç kullanmadık diyebilirim. Pek kullanışlı olmadi bizim icin. Kızımın ilgisini de çekmedi. Onun yerine daha kullanışlı oyuncaklar düşünebilirsiniz mesela eğer yoksa oyun halısı gibi. Tecrübemi yazmak istedim😊
Irmakprensesinannesi Prettywoman91 ben daha yeni fisher price köpeklik projektörlu donence aldım internetten bayağı uygun a denk geldi bak derim trendyol dan yeni aldm
Buse62 Prettywoman91 chicco büyülü yıldızları tavsiye ederim bebegimin çok ilgisini çekiyor müzikleri de çok kaliteli
Prettywoman91 BuzluKahve sizinki çalışıyor mu hala satın alabilirim. Bakıyorum ikinci el ama hep sorunlu ürünler 😕
Prettywoman91 Umay_ oyun halısı babyjem aldım piyanosu takılıp duruyor geri verdim. Dönence arkadastan almıstım bozulana kadar cok ilgisini cekti. Biraz olsun nefes alıyordum onun sayesinde. Halı olarak ne önerirsiniz
Umay_ Prettywoman91 Bizde Tiny love vardı ama şu an fiyatı kurdan dolayı uçmuş görünüyor. O yüzden onu önermek istemiyorum. Bı de alırsınız bebeğiniz ilgilenmez o da ayrı sorun bu pahalilikta 😄 Ama zaten mantık hepsinde aynı. Sevmediyse diğerlerini de pek sevmez. Demek ki bebekten bebeğe değişiyor. Belki de sizinki dediğiniz gibi donenceyi sevmiştir oyun halisi yerine😊
Prettywoman91 Umay_ aynen seviyor ya 10 dakika da olsa oyalanıyor. Siz suan kullanmıyorsanız sağlamsa sizden satın alabilirim eğer satmayı düsünürseniz
Umay_ Prettywoman91 Ben de bizden 6 ay sonra bebeği olan yakın arkadaşımıza verdim yoksa size severek parasız da gönderirdim gerçekten.😊 İsterseniz dolap uygulamasına bir bakın kullanışlı şeyler çıkıyor ordan da. Zaten hepsinin mantığı aynı açıkçası çok para vermeye de gerek yok bebeğin kısa süreli ilgileneceği bişey için 😊
Mervesahin59 10 dk için o kadar paraya değmez ya. Zaten dönence iyi bir şey değil psikologlar pedagoglarda önermiyor
Prettywoman91 Umay_ çok naziksiniz💕 bende az önce aldım tiny love hepsi burada da indirim vardı. Hala plastik bir parça için pahalı ama bebiş için değer nidem dedim 😅
Umay_ Prettywoman91 Aaa çok iyi yapmışsınız o zaman. Oyuncakları uzun ömürlü ama merak etmeyin. Sadece asılan oyuncaklarıyla bile uzun süre oynanabilir. Parasının hakkını veriyor😊 Ben yine de yakın arkadaşım diye her parçasını vermiştim. Güle güle kullansın bebeğiniz. Umarım o da oynamaktan keyif alır 🥰🙏