merhabacanim Arkadaşlar ugraşıp birbirimizin koleksiyonunu kaydediyoruz emek harcıyoruz lütfen kampanya tanımlanmadan kaydetmelerinizi geri almayın,kul hakkına giriyorsunuz sonuçta karşılıklı oluyor kaydetme.
Deletedmom4444 merhabacanim Gercekten geri almalarının sebebi nedir bende anlamiyorum.Dursun iste kasindiriyor mu🤓 Ben helal etmiyorum hic birine 85 kaydetmisim 72 donus var oda 80 yakindi geri cekenler oldu
Winnithepooh merhabacanim beni 3 kişi silmiş inş bitmeden hepsi silmez ben 3 ay öncekileri bile silmedim silmekten amaç nedir anlamıyorum sanki para alıyorlar kydettiklerimizden kafaları başka çalışıyor insanların
merhabacanim Deletedmom4444 yanii ne zararı var sana dimi bende anlamıyorum çok yük yapıyorsa sana daha sonradan sil ama yok bizimkiler kurtlu😀
Deletedmom4444 merhabacanim Ayip ama buda kul hakki yani.O kadar ugrasiyoruz ben aylar once katilmistim kupon kazanamadim cunki geri cekmisler.Uzuldum valla.Geri cekipte kupon kazananlar kuponu kullanamasin insallah amin.
merhabacanim Winnithepooh evet benimde öyle silmedim hiç ama işte siliyorlar ve sonra kupon düşmüyor 🤷♀️