Aslmackgz9292 Hanımlar bebeğimin hep boynunda katlı yerlerinde pişik oluyor , pudra kullandığım halde oluyor, birde çok inatçı boynunu açmaya çalıştıkça ağlayıp açmıyor
Karakiz Aslmackgz9292 banyo yaptirin gunluk bnm oglumuzda oluyo banyo yapinca geciyo sicaktn oluyo bide selleri akiyo indn
Gzzde Aslmackgz9292 her gün yıkayıp pişik kremi sürün yaz geldi artık pudrayı da soluyabileceği için önermiyor doktorlar sakıncalı kullanmamanızı tavsiye ederim
Fbasturk Aslmackgz9292 bizde de vardı doktora sorduk pudra değil ,sudo krem sürmeyi önerdi hemencecik geçiyor
Yade Aslmackgz9292 bizimde olmuştu doktorumuz ilk zeytinyağı geçmekse hametan kullanabilirsin demiştii çok şşükür zeytinyağıyla geçti
Aslmackgz9292 Karakiz ağzının akabileceği aklıma gelmemişti , annem emzirirken kesin sütün akıyor oraya diyor ama dikkat de ediyordum
Aslmackgz9292 Gzzde poposuna kullandığım pişik kremi olur mu ki yada hametan krem , annemde diyor ki ıslak kalır orası kremle daha çok pişik olur diyor pudrayla oradaki nemi almamız lazım diyor kuru dursun diye
kaganannesi Aslmackgz9292 uzmanlar pudrayı asla önermiyor ben zeytinyağı sürüyorum hakiki, geçiyor pişikler hemen. Boyun altı da illaha ki oluyor pişik. Sürekli silmeye çalışıyorum benimki de zor açıyor boynunu ama napayım pişince daha çok ağlayacak
Gzzde Aslmackgz9292 hametan ilaçlı bi krem olduğu için genelde daha ağır pişiklerde kullanılıyor siz normalde kullandığınız pişik kremini kullanın yıkadıktan sonra kurulayıp sürün biz öyle yapıyoruz geçiyor
Zeyzey2019 Aslmackgz9292 poposuna kullandığın kremi kullanabilirsin zaten poponun cilt yapısı yüzden bile hassas sorun olmaz yani benim kızımında boyun altı kızarıyor kavga dövüş boynunu acıp silip krem sürüyorum 😊
[silindi] Aslmackgz9292 bizdede vardı pudra bende kullandım ama daha beter yaptı topak topak olup oralarda birikti günlük duş aldırıp yumuşak hareketlerle ellerinizi boynuna sokup yıkayın
Beyza5151 Aslmackgz9292 aynısı benım bebegimde de oldu doktor prednol diye bi merhem yazdı sürer sürmez geçiriyor ne zaman pisik olsa ondan sürüyorum hemen geçiyor
Balbebek_Egemen Aslmackgz9292 pişik kremini parmağıma sürüp gıdığının boynunun altında gezdiriyom pudra işe yaramadı gün ertesi yıkıyorum ve pişik kremi sürüyorum geçti
Avbrc Aslmackgz9292 ben suyla ıslattığım pamuk ile temizleyip kurulayıp zeytin yağı sürüyorum, sabah akşam ve düzeliyor hemen