Cucumenveannesi Tekdislicanavarim tgcanl Bn haftaya cumaya randevu aldım çocuk cerrahindan bakalım yapacaklarmi 6 aylik oglum
Tekdislicanavarim Bnde surda bekliyim bende düşünüyorum. Ama iki yaşındann once devlet yapıyormuş sanırım doktorumuz oyle dedi
Azatsmommy Tekdislicanavarim 2 yaşından önce mı devlet hastaneleri sünnet yapıyor canım bnm oğlum 17 aylık temmuzda 2 yaşına girecek mayıs gbi düşünüyorum.bende
tgcanl Tekdislicanavarim 6 aylık benim bebeğim bitiklik var sünnet için gün verdiler de ücret oluyor mu sormayı unutmuşum
Tekdislicanavarim Cucumenveannesi 14 aylık oglum var 2 gun once gittim 2 yasindan once sağlık sorunu yoksa sunnet yapmıyoruz dediler
tgcanl Cucumenveannesi benimki de 6 aylık bitiklik var o yüzden sünnet günü verdiler bize önümüzdeki ay yapacaklar 6.ay aşısı var diye bu ay olamıyormuş anestezi verecekleri için 🤔
Tekdislicanavarim Azatsmommy bize doktorumuz 2 yasindan once sağlık sorunu yoksa sunnet yapmıyoruz demisti
Pasamm14 Devlet hastanesi ücret almaz ama rahatsızlık olmadığı sürece küçükken sünnet etmiyorlar diye biliyorum yine yanlış bilgi vermeyeyim size ben özelde yaptırdın ogluma duyduğum kadariyla söyledim sizlere
tgcanl Pasamm14 bitiklik var gelecek aya sünnet günü verdiler de ben ücreti sormayı unutmuşum teşekkür ederim 🤗