hayal_perest hanasil 11 ay 18 günlüğüz dün doktora gittik. 1 ayda 800 gr almış. Bana az gelmişti. Doktorda dedi hani her ay 1 kilo alırsa ne olacak çocuğun hali diye. Fazla kilo almasını beklemeyin diyor. 1 yaşından sonra artık kilo alımı düşecektir bence
BeyzaAselim hanasil merhaba benim kızım tam 13 aylık bir ayda sadece 120 gram almış gerçi hastaydık 15 gün boyunca ağzına lokma koymadı desem abartmış olmam zaten çok seçici güzel yemek yiyen bir bebek olmadı bu ay tamamen düştü 😔😔😔
hanasil hayal_perest ama bence sizin maşallah 11.ayda 800 gram alması çok iyi ayına göre fazla bile almış sanki biz 9 aylık olduk artık 300-400 gram falan alıyoruz ayda doktor normal artık kilo alımı yavaşlayacak dedi
hanasil 3MelekAnnesi3 yaa demek 1 yaşında tamamen duruyor bizde 9 aylık olduk 8.ay kontrolüne gittiğimizde 350 gram almıştı bana çok az geldi doktorda normal bundan sonra böyle dedi 9.ay kontrolüne henüz gitmedik ama sanki bu ay kilo almadı gibi geliyor
3MelekAnnesi3 hanasil cok normal malesef hareket ve yürüme olunca almaları yavaslıyo ve hatta dönem dönem duruyo takılma bosver
hayal_perest Neslihan1903 valla bişey yedirdiğim yok. Süt içiyor çorba yemek hep öyle. 10 aylıkken 10 kg idi. 11 ay 18 günlüğüz 10 kg 800 gr geldi. 🤷🏻♀️
Neslihan1903 hayal_perest maşallah normal ya 1 ay 18 günlük ölçüm yani yine 500 600 almış maşallah benim kızımda 500 gr almış geçen ayda öyleydi
hayal_perest Neslihan1903 biz ona 1 ay diyelim çünkü tam 10 aylıkken gitmedik doktora her neyse. Sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum. Sizinki kaç aylık