Annekizz Deletedmom27337 Belliydi böyle olacağı Allah cezasını versin pislik şerefsiz 🥺 İnsanlık ölüyor…
ruhpastasii Deletedmom27337 Allah böyle insanları alsın vallahi alsın ya yeter onlarda kurtulsun bizde.
Zekimurendebizigorecekmi Deletedmom27337 Kim koruyamadıysa bu yavrucağı allah hesabını sorsun tek tek … Bu nasıl çağ bunlar nasıl yaratıklar … midem kaldırmıyor artık
AloneMom Deletedmom27337 Olamaz artık yaa bu ne iğrençlik.Nasil bı insanlık bu.Bu pislik nefes almamali🤬
hayal_perest Deletedmom27337 kıyamet yaklaşıyor. Hey güzel Allahım. Hiç mi utanmadın gelinine yan gözle bakmaya. Of of söylenecek gerçekten söz yok. İnsan kime güvenip güvenemeyeciğinide şaşırıyor artık. Allah evlatlarımızı bizleri korusun yarabbim
hayal_perest Deletedmom27337 ya tabiki öyle dede yani. Nasıl yapar böyle bişey dersin ama oluyor işte bunlar yalan olamaz. Daha altından neler çıkacak bakalım
Solocann Deletedmom27337 kafamda bir sürü soru ?müslümenin annesi genç bir anne değil büyük ablası var Müslüm’e ölünce de en rahatı oydu nasıl oğlu askerdeyken tecavüz etmiş oluyor yani genç anne baba değiller bu anne nasıl susmuş acaba bütün çocuklar dedenmi bu şeyler orataya çıkıp müslümenin baba sandığı kişimi bişey yaptı hiçbir kurum devlet kaybolan ölen bir çocuktan dedesiyle DNA yapmaz bilmediğimiz çok şey var bunlar kesinlikle ortaya çıkmış abileri yada baba sandığı bişey yapmış olmalı ayrıca o dedenin de yıllarca buna susan o annenin Allah belasını versin dede kadar o anne de suçlu …isteyerek yada istemeyerek zoraki bir ilişki …nasıl susar demek yıllarca sürmüş ve eşi öğrenmiş aklıma başka bişey gelmiyor en yakın zaman da kıyametin kopmasını diliyorum her gün bir iğrençlik 😑
Deletedmom27337 Solocann merakla mügenin anlatıcaklarını bekliyorum. Büyük ihtimal sorguda birşeyler açıklandı dede de öyle tutuklanıp dna testi yapıldı diye düşünüyorum. Bakalım görcez
Deletedmom27337 Arveninannesii23 bu sayfanın haberleri hep dopru. Google da da baktım sabah.com vermiş 2 saat önce haberi
semaahmet Deletedmom27337 Evet az önce şok geçirdim deidm daha neler çıkacak acaba yeminle dünyanın çivisi çıkmış
Nltka Sabah sabah tüm enerjim motivasyonum düştü . İçim dağlanıyor gerçekten gözlerim doluyor . Annesini de Allah bildiği gibi yapsın . Kayınbaban sana tecavüz ediyor ve sen bunu bile bile saklıyorsun . Sana tecavüz eden çocuğunada eder bu kadar mı malsın . O çocuk o soğukta o dağ başında Allah bilir nasıl korktu nasıl ağladı kimse sesini duymadı . Bir evladım var bir şeyden korksa içime alıp sarasın geliyor . O dağ başında çocuk ne yaptı . Gözlerim doluyor gerçekten insanlıktan uzak 70 yaşında piç kurusu dede ya dede . Ben çocuğumu nasıl neyden koruyacağımı düşünmekten fırlatmak üzereyim bu haberler yüzünden .
Birsiyahhikayesi Deletedmom27337 olan çocuğa oldu. Kim bilir neler çekti zaten altı çıplak bulunmuş artı aç susuz soğuk kac gün dayandı nasıl can verdi bunu yapanlara idam gelecek arkadaş yaa çocuk bu çocuk savunmasız nefret ediyorum su çağdan
Deletedmom27337 Birsiyahhikayesi ben direk dede diyorum. Adam gelinine tecavüz ettiyse torununa da yeltenmiştir kesin
Minigimm1 Deletedmom27337 haber de dedesi babası çıktı diyordu babası da abisi, ne kadar iğrenç bir durum ya ilk kaybolduğunda bu kadar üzülmemistim ya üzüldüm ama bunları duyunca birde dedesi tecavüz etmiş yazıyordu bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum ama ağlamaktan alıkoyamadim kendimi yavrucak olan ona olmuş bu pisliklerin içinde
Deletedmom27337 susunbebekuyuyo haberde yazanda müslümeden alınan örnek anneyle uymuş babayla uymayınca dedenin örneğe bakmışlar öyle anlaşılmış ama bilemedim
Naylonbranda Deletedmom27337 Ve böyle bı habere yayın yasağı geldi,susun kapayın kulaginizi,kapatın gozunuzu örtbas olursa herkes susar,üç gün sonra unutulur başka birinin canı yanar,başka bı yöntemde var kadınları çocukları korumak gibi ama nerdeee ülkemde