Enise12345 Ya kızlar nolur bişi diyin bebeğim 9 aylık hiçbirşey yemiyor mamayi da 60 ml tek içer uykuda. Yemrk fln bişi yemiyor ne yapayım degişik farklı şeyler yapayım diyorum. Her türlü çorbayı denedim yok kaşığı görünce ağzını kitliyo kafayı yiyeceğim artık 6 aydan beri böyle git gide eriyor 😔
Srnsrnsrn Enise12345 daha önce burada okumuştum kan tahlillerine baktırın diyorlardı diğer anneler. Demir b12 falan düşük olduğunda da iştahsızlık yaparmış
Evimizinnesesi Enise12345 cnm dönem dönem bu oluyor benm oğlum ek gıdaya başladığından beri 10. Aya kadar yedi sonra yemedi şimdi 19 aylık ve halen seçici davranıyor çoğu şeyi yemiyor
Eftelyaelin Henüz o aşamaya gelmedim üstte kalsın 3. Aydayız bende meme ve biberon reddiyle savaş veriyorum muhtemelen sonumuz birimde öyle olacak yemek istemiyorlar napalım 😞
melekdag Mama verirken saat aralıklarını fazlalaşırdınız mı , artık büyükleri için 4 saatte bir verirseniz belki içer . bazı bebeklerin de bünyesi öyle çok yemiyorlar benim de oğlum öyle pek yemiyor , diş zamanı iştahsız olurmus dişi çıkıyor olabilir mi