Bu saatte memem defalarca ısırılarak güne başlıyorum , delirmek üzereyim. 16 aylık oğlum var ve mememi inadına ısırıyor. Sakin kalıp sesimi çıkarmadıkça dişleriyle daha da bastırıyor. Acısına dayanamayıp mememi ağzından alıyorum feryat figan bağırıyor. Tekrar meme veriyorum yine ısırıyor ve en sonunda dayanamayıp bağırıyorum ama çocukta tık yok ya şaka gibi. Meme ucum mosmor kan oturdu. Kollarım da aynı şekilde. Sinirlerime hakim olamıyorum artık daha ne yapayım. Annelikten soğudum , bu cümleyi kurmak istemezdim ama çok yıprandım. Hayatımda bu kadar inat bir bebek görmedim ben. Ne uykusu düzgün, ne yemek yemesi, paçama yapışık bir halde gün geçiriyoruz. Gece milyon kez meme emmek için uyanıyor. Sürekli uykusuzum. Gün içinde kahvaltı dahi yapamıyorum asla benim bir şeyler yeyip içmeme fırsat tanımıyor. Hadi uykusuz ve aç kalayım canı sağolsun ama sürekli koltuklara tırmanıp atlamaya çalışıyor. İstediği bir şey olmadığında kafasına vuruyor. Bıktım. Annelik bu mu ya ? Oğluma bağırmak istemesem de dayanamıyorum artık.