Batuhan-ayse21 Oğlum 3ay 3gunluk burnu surekli tıkalı gece uyuyamiyo huzursuz fizyolojik serum veriyorum biseye yaramiyo varmi önericeginiz seyler
Saziyersin Batuhan-ayse21 bugun ilk defa biz de aynı soru ile karşı karşıyayız ama bizim sanirim soguk algınlığı ama siz eger serum suyu iyi gelmedi ise sterimwr alin ve cold mix alıp kiyafetin sag ve sol birer damla kullanim
Oyku_nisa Batuhan-ayse21 Bizimkininde 1haftadir tıkalı nezle atlattık ama tıkanıklık geçmiyor birturlu neler neler yaptım yok dün doktora getirdim bakmadı bile doğru düzgün serum fizyolojik yap diyor yapıyorum acilmiyor boşuna götürdüm bu arada wiks yetişkin wiski deil bebekler için wisk var baby balm onu göğsüne ayak altına sürüyorum öksürük falan yapmıyor biraz da olsa iyi geliyor
Sda16 Kaloroferli evlerde bu sorun oluyor genelde. Buhar makinesi alıin yada. Odaya ketılı getirin kapagi açık bi vaziyette üzerine cezve icine vicks sıcak su o sekilde kaynasın oda içinde açılır burnu rahatlar
Saziyersin Batuhan-ayse21 bize iyi geliyor deneyin sizde soğan diyorlar ama soğan bizde ise yaramadı mesela bilginiz olsun
Mustafatma Batuhan-ayse21 tabi ki nem olmadığı için burnu kurur bebeğin. 2 iş alınması gereken ürün bence
Batuhan-ayse21 Kızlar ben vinks kremi araştırdım kesinlikle bebeklerde kullanılması yasakmış kötü hastalıklara sebeb oluyormus