Mila4766 Bebeğim memeyi ağzına alıyor ama çok az 5 kere falan çektirip uyuyor .bebeğim 2günlük ne yapabilirim kızlar lütfen yardım edin .ağlıyor ama emmiyor altını açıyoruz altı boş gazını almak için sırtını sıvazlıyoruz ne yapabiliriz başka
minikturta Mila4766 uyumasına izin vermeyin sürekli emmesi için uyandırın ayağının altına hafifçe vurun uyanır. Yorulduğu için uyuyakaliyor olabilir
Linaannasi Mila4766 emerken sürekli cenesinden hafif ittirin hareket ettirir gibi ben öyle emziriyodum yada ayağının altını gıdıklayın emzirme hemşiresi demişti
Saziyersin Mila4766 sakin uyutma uyudugu zaman burnunu sık boynu ile oyna baktın olmuyir topuklarına sık altını aç evin derecesi iyiyse
Ohaezgi Mila4766 mama kullanmıyorsa sütü yetiyorsa hiç geçme mamaya çünkü alıştı mı memeyi istemiyor. Ben hiç mama vermeden atlattık sarılığı biraz uzun sürdü ama yinede sürekli emzirdim yarım saatte bir
MySunny Mila4766 kuzu zorla uyandırarak emzireceksin, acıtmadan burnunu sık, ayakların altını gıdıkla, ne yap et,uyandır ve mamasını içir.
defne211021 Yenidogan bebeklerde bu çok normal sürekli uyuyorlar uyandırmak için ayaklarını oynayın çenesini oksayin emmesi için sırtını kasiyin
Aliasafm Mila4766 25 günlüğüz benimde öyleydi canım hemen uyuyordu uyandır onu ama masaj yap burnuna dokun kulaklarına dokun uyanıp devam Eder