ElizsMomM 8 aylık kızım memem ağzında olmadan uyumuyor gece gündüz farketmiyor aynı durumu yaşayıp aşabilen var mı çünkü artık gerçekten çok bunaldım bu durumdan çok çaresiz hissediyorum 🙁
CananEce ElizsMomM yatağına bırak güzelce anlat uyuması gerektiğini ve odadan çık 10 dakika bekle ağlaması kendiliğinden duruyor uykuya dalıyor böyle böyle her gün alışıyor ben bu şekilde yaptım benimki yapışıktı resmen
ElizsMomM CananEce benimki de yapışık abartmıyorum sürekli ağzında istiyor ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor tükenmiş hissediyorum artık geceler yeternce zor zaten ama gündüzler de öyle uyanıkken de bişey yapamıyorum ama uyuması daha dert oldu beni bırakmadığı için 🤦🏻♀️
ElizsMomM Darkrosewater Allah yardımcın olsun senin de ne diyeyim.. Dalıyor mu uykuya benimki kendi uyumuyor sorun orda
Darkrosewater ElizsMomM benimki de kendi uyumuyor sadece memede emerek uyuyor nasıl yapıcam bilmiyorum yatırıyorum yatağına uyu hadi annecim diye kalkıyor hemen zıplıyor oyun yapıyor yada ağlıyor kucağıma gelmek istiyor