Gizoooo Esraari lütfen bebekleriniz kilolarını karşılaştırmayın. Her bebek bir değil doğum kilolarıda farklı sağlıklı olsunlar yeter 🙏
Esraari Gizoooo benim bebeğim yaklaşık w ay 21 günlük 3 kilo doğdu şu an 5 200 21 gundr kilosu sabit kilo alamiyor oyuzden sordum bi nevi
Gizoooo Esraari 3 aydan sonra kilo alımları duruyor ve aylık 300-800 gr alıyorlar bence gayet iyi kilosu
Esraari tosbigimmm benim kızım 21 gündür kilo alamiyor napicam bilmiyorum. Masalllah Allah bağışlasın bu arada
Melikeeeecansuu Esraari neden alamıyorkı sütünmü az acaba. Benım oglumda 2ay almadı 4aylıkken cok hareketlıydı sonradan basladı tekrar
Esraari Melikeeeecansuu ya bisey sorucam kan tahlilinde d vitamini yüksekliği çıktı d vitaminini kesmemizi onrdi doktor d vitamini yüksek olduğu için kilo alımı yavaşladı diye düşünüyorum d vitamini kilo verdiriyormusya
Melikeeeecansuu Esraari ınankı hıc bılgım yok. Ben doktoruma gıttım anne sütü alıyor d vıtamını felan bırsey verme bebege kılosu gayet ıyı. Zaten emzırdıgın için anne sütünden herseyı alıyor dedi
milasuna Esraari âmin hepimizinkini 🥰 benim kızım iri doğdu birde belirtmemisim ondan fazla değildi kilosu