luciferrr Oğlum kakasını 7 8 günde bir yapıyor ve ben çok üzülüyorum 10 gün yapmazsa sorun olmazmış ama yine de çok sıkıyo kendini çok acı çekiyor bu yüzden bazen uykusundn uyanır 😢3 aylık olduk düzelir dedim düzelmedi hastaneye gittim ilaç falan önermedi zeytinyağı içtim geçmedi yeşillik tüket dedi Dr. Geçmedi dere otu ye bebeğin karnı yumuşar dedi yine yapmadı bisiklet çevirir gibi hareketler yaptım hergün yapmadı herşeyi denedim gerçekten artık canım çok sıkkın bnde de babasında da bu sorun var çok iyi anlıyorum ama bi çözüm bulamadım geçicek mi kızlar 😢😢
Burcinmiray luciferrr canım mamaya az miktarda zeytinyağı damlat bide öyle dene çok geçmiş olsun mama içiyorsa tabi
IceLady luciferrr ılık dus, saat yonune dogru masaj hareketleri, poposuna hafif sert vurun, gaz damlası denedınız mı biogai, nurse harveys, kimyon suyu denediniz mi?
Saziyersin luciferrr bizimde 3 buxuk aylik iken başladı lavman verdi ilk önce yaptik sonra tekrar 6 gun olmadi tekrar gittik dulcosoft diye bir surup verdi suan yapıyoruz iki hafta sonra tekrar gel ilacın dozu için dedi sizde bi cocuk gastroloji ye gidin isterseniz
dorukannem-18 luciferrr Aynı sorunu bizde yaşadık h ben hem bebeğim oldu kabız doğumdan bir süre sonra inan geçecek sabırlı ol elbette çok zor ve acılı olabilir sonunda gececek benim bebeğimde bir hafta arayla yapıyordu iki şey denedim işe yaradı birinci Elma yağı aldım aktardan sonra hem Elma yağı hem hakiki zeytinyağını karıştırıp karnına bir saat boyunca masaj yaptım ikinci seçenek küçük minik şırıngayla popusundan içeri hafif bir şekilde zeytinyağı verdim sağlık ocağındaki doktor bunu önerdi rahatça tuvaletini yaptı en son çare de bir şurup verdi oda işe yaramıştı bir süre kullandım ve artık düzene girdik çok acılar çektik ikimizde inşallah düzelirsiniz sizde