cennetkokulubal Güzel anneler 3.5 aylık oğlum webaby emzik kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum iyi bi emzik arıyorum damaklı olacak Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Denizfdn cennetkokulubal damaklı istiyosan bakkaldan al cnm en kalitelerine bin basiyo valla kızlarım hiç birini tutmadi
Zyneepemree cennetkokulubal bence bebeğiniz ne emiyorsa onu kullanın bizde nuk kullanıyoruz ben daha iyisi olsun istediğim için avent air night aldım fakat bebeğim tutmadı nuka devam ediyoruz boş yere o kadar para verdim
cennetkokulubal Burcinmiray Çok çabuk yıpranıyor çok basit içi beyazlıyor yıkamama rağmen düzenli. O yüzden iyi emzik arıyorum 😔
Burcinmiray cennetkokulubal benimde çok hoşuma gitmiyor ama bebeğim 3. Ayında emzik tuttu sadece bunu tuttu bir sürü emzik aldım attım çöpe şimdi başka alsam yine almayacak 😔
cennetkokulubal Burcinmiray tutuyorsa memnunsanız değiştirmeyin damaklı mı peki sizce hangisi iyi damaklı damaksız
Burcinmiray cennetkokulubal şuanki damaklı bunu tuttu diğer aldıklarım damaksızdı yassı şeklinde ama en kalitelisi de philips aventti damaksızdı ama kalitesi her yerden belli oluyordu