Yildiz_07 24 günlük bebeğim var bugün sürekli emmek istiyor ağlıyor memede sakinlesiyor, sütüm yetmiyor diye düşündüm ama emerken kustu çok fazla emdiği için ona rağmen hala emmek istiyor neden böyle oluyor normal mi ya da bir çözümü var mı
Leylaninannesii Yildiz_07 bebeğinin seni emmek istemesi kadar güzel bir şey yok şuanda canım emin ol 😍 bebekler sadece acıktıkları için emmezler, susarlar emmek isterler korkarlar emmek isterler terler emmek isterler annesini özler yine emmek isterler. Şuanda kendini güvende hissettiği tek yer senin koynun böyle düşün ve keyfini çıkar olur mu 🥰 18 aydan sesleniyorum bu günlerini çoook özleyeceksin 🥲
Zynn35 Yildiz_07 bizde 28 günlüğüz aynısı bizde de var ağlıyor sürekli emmek istiyor çok verincede çıkartıyor bakalım napıcaz 😊
elediyebiri Yildiz_07 Canim o daha bebek. Tabi ki seni isteyecek. Aslinda emmek istemiyor senin kokunu istiyor. Yani gazi falan da olabilir Ama oldugunca kucaginda tut. 9.5 Ay boyunca sana bitisik yasadi. Ister istemez o kendini daha Anne karninda saniyor. Olabildigince emzirdikten sonra kafasini bogazinin oraya koy ve gögsünde tut. Kizim suan 29 haftalik ve o günleri gercekten Cok özlüyorum 😢 Bu zamanlarin tadini cikart😘 ve birak istedigi kadar senin kokunu alsin Minik kus ❤️
Yildiz_07 QueenMommm çok emdiği için fazlasını çıkartıyor bir sorun olur mu peki bende kıyamıyorum emziriyorum ama kustugu için de endişeleniyorum
Yildiz_07 Leylaninannesii ay ne güzel yazmışsınız 🤗 ya kustugu için korktum çok emdiği için kusuyor ne bilim vicdan yapıyorum ama kussada memeden vazgeçmiyor 😂 teşekür ederim mesajınız için her yaşın her ayın ayrı bir güzelliği vardır Allah bağışlasın bebişlerimizi 💕🙏🏻
Leylaninannesii Yildiz_07 ne demek 😇 amin inşallah 🥰 bebeklerimizin emmek istemesi o kadar kıymetli ki 3-7 ay arası meme reddiyle uğraştım. Her gün saatlerce makineyle sağıp verdim pes etmedim başardım çok şükür sonra memeye bi döndü, biberon emzik hepsini bıraktı sabaha kadar ağzından düşürmüyordu 😂 aşırı güzel bi his o meme reddi çok zor bi anne için döner mi dönmez mi bırakır mi korkusu o yüzden ten tene temasın keyfini çıkar 😻
Yildiz_07 QueenMommm Herkes normal demiş haliyle bizi tanımaya bağ kurmaya çalışıyorlar ama fazla emdiği için bu sefer kusuyor umarım bir zararı yoktur kusmasının
Yildiz_07 elediyebiri teşekür ederim bilginiz için ben kusacak diye korkuma çok emzirmek istemiyorum ama ağlamasına danayanip emzirdim hep sonunda da malum kustu ama normalse sıkıntı yok bizde bir an önce büyümek istiyoruz her yaşın ayrı güzelliği var bence her anın tadını çıkarmak gerek 🤗💕
tazeaane Yildiz_07 canım daha çok küçük ve doyduğunu bilmiyo senin kokunu istiyo. Ben 2buçuk aya kadar nerdeyse yerimden kalkmadım sürekli sütün yetmiyo çocuk doymuyo dediler 😏 yine diyolar da umursama hiç kimseyi. Sen bebeğine sarıl emzir sev konuş en güzel zamanlarınız 🌸
Yildiz_07 tazeaane teşekür ederim Allah’tan başımda kimse yok da kötü kötü konusamıyorlar bazen tek olmak yorucu olsada kafam rahat 😄 ben kustugu için sanırım emzirirken tedirgin oldum hiç böyle olmazdı ilk defa bugün yaşadık bunuda 🤗
Yildiz_07 Zynn35 Bende haftya ilk aşıya gidince bir sorayım böyle devam etmez umarım bugün 2. Kez aynısı yaptı uykuya dalmakta da zorlanıyor umarım bir sorun yoktur 🙏🏻
elediyebiri Yildiz_07 Kesinlikle Öyle. Sende onunla her gün yeni bir seyler kesfedeceksin. Ama unutma Bu zamanlar geri gelmeyecek. Hep Saril bebegine ❤️
Yildiz_07 Leylaninannesii Ay bende korkuyorum birakcak diye inşallah meme reddi yaşamayız razıyım emmesine kusması beni korkutsada bazen sorun olmuyormuş sağlık ocağına da sordum sürekli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi çok şükür şuan da iyiyiz 🤭
DoraKizimm Yildiz_07 Ah aah dedim postunu okuyunca herkesin derdi ayrı.. Meme reddi ile boğuşan 3 aylık bir anne olarak sesleniyorum TADINI ÇIKAR😊 Bazı bebekler kusar biraz işte fazlası çıkıyordur emmek istiyorsa kırma annesi☺️
Yildiz_07 DoraKizimm Öyle yapıyoruz artık ne zaman isterse veriyorum saat sınırı yapmıyorum 3 saati geçirmemek şartıyla kendi ne zaman isterse emiyor inşallah sizin bebiş tekrar bir an önce memeye döner 🙏🏻💕