dominantteyze Uyumuyor 100 kere kalkıyoe uykuda aglayıp susuyor saçını çekiyo bazende11 aylık hiç çıkarmadı daha o yuzden bilmiyorm uyku uyuyamaz oldum tükendim vallahi
Lina1807 dominantteyze Bizde iki haftador aynıyız valla pedifen diye bir ilaç var onu önerdi doktorumuz azı dişleri çıkıyor benim kızımında hem alt hem üst çok acı çekiyor uyumuyordu o ilacın rahatlatma özelliği çok bekletmiyor hemen etkisini gösteriyor
buselidunya dominantteyze 11 buçuk aylık bebeğim, aynı durumdayız 6 tane dişi var ama geceleri uykular haram oldu sanırım üstten diş çıkarıyor yine 😮💨 bence sizin de öyle
Satgiray dominantteyze ah canım 11 aylıkken bir başladı ha geçti ha geçecek 14 aylık olduk hala aynı azı dış ve köpek diş çok skntili çıkıyor Muş hala patlamadi
Sinemisssss dominantteyze 11 ayda birşey var kızım 11 ay 4 günlük aetık gerçekten kendimi atıcam sokaklara
Mavisimbenim dominantteyze osanit ya da tetagil diş toplarını deneyin bebeği rahatlatıyor bi nebze de olsa günde 8 kez beş altı top veriliyor bir saat aralıklarla