Elifbeyzam Kızım 10 buçuk aylık bir kaç gündür uykuya direniyor uyutmam saatlerimi alıyor tam uyuyacak derken zorla kendini uyandırıyor gozlerinden uyku akıyor bi türlü gözlerini kapatmiyo deliricem çok yıprandım hiç böyle yapamadı normal mi bu aylarda ya
Elifbeyzam Gmzcn Ya aslında bi kaç gün önce üst dişinin biri patladı şimdi digerinin eti açılmaya başlamış ama daha alttakiler çıkmadı ama ağlamıyor halide iyi gibi duruyor anlamadım bende ayakta durmak istiyor hep kalkıp duruyo
Girlpower Elifbeyzam benim de kızım 10.5 aylık dün gece ben de sinirden ağladım😂 kızım 9:30 da yattı saat 12 ye kadar kesintisiz uyudu ben 12 de tam yattım kızım uyandı ve bir daha uyumadı ağlamıyor da öyle ayaklanıyor oyun oynuyor konuşuyor falan en son saate baktığımda sabah 5:30 du sinirlerim bozuldu eşim sen yat uyu ben bakarım diyor ama o uyumadan ben uyuyamıyorum da öyle işte😂 alttan 2 dişi patladı onla mı alakalı bilemiyorum şimdi uyudu kızım ben de yatacağım bakalım bu gece bizi neler bekliyor 🤣🤣
Elifbeyzam Girlpower yaa aynı gerçekten ağlamıyor oyun oynamaya çalışıyor tutunup tutunup kalkıyor hemen gecer bu süreç insallah gün içinde zaten yoruluyoruz tam uykuda dinlenelim derken 😅😅
Elifbeyzam Dgnwgmsm Gazı vardır belki yada ilk aylar oluyor canım gece gündüz bilmiyor benim kızımda 3. Aydan sonra uyku düzeni oturmuştu yakında alışır o da 🌺