esilamerveker Merhaba arkadaşlar emzirirken nargile içmek zararlı mıdır ? İnternette zararlı olmadığı yazıyor ama bilemedim. Sigara içen birisi değilim ama aromasından dolayı canım cekiyor bazen 😂
KaSeAy esilamerveker Kim ne derse desin zararlı net! İçilen yerlere gitmezseniz canınız da çekmez. Ben gitmiyorm kokusunu almamak için yoksa ister istemez canı cekiyo insanın
Nisa3 Hamileyken bile ictim bi kac kez simdi emziriyorum bi iki cekmekten bisey olmaz sanirim tabi hepsini degil bende hastasiydm a.a mecbur biraktim
Gelincik Reklamlarda gormedinmi sigaradan bile daha zararlıdır diyor herkes aynibseye ağzını sürüyor hepatitlinin ağzını sürdüğünü sende suruyosun bide içine cekiosun🌝
esilamerveker Gelincik tv izlemeye vaktim olmadığı için izlemiyorum ne yalan söyleyeyim 😂 yok eşim eve almış zaten baska cafede falan içmem ben öyle. Çocuğumdan kıymetli değil nefsime hakim olurum 🤭☺️
esilamerveker KaSeAy eşim eve almış insanın canı cekiyor 😂 içtiği ortamayabi balkona girmemeyi tercih ediyorum uzun bir süre 😂
Gelincik Deletedmom009 kafası değişince surmemismi oluyosun🤣🤣 ya o borusu suyu nolacak herkese başka boru kullanmıolar dimi
Gelincik esilamerveker ondaki mikrop o küçük yavruya nasıl zarar verecek kim bilir nargile içmek degil o ortamda bile bulunmuyorum