Gonci Beneğim 16.5 aylık geceleri uyanmıyor çok srtık emmiyorda. Gece beslenmesi gerekmiyor değilmi artık acıkır mı nasıl olur acaba
Cigdeem Gonci artık gece beslenmesini kesebilirsiniz uyanmıyorsa güzel bişey demekki acıkmıyor yada gece alıskanlıgı yok 🌸 güzel bişey
irva Gonci Benim oğlum 4.5 aylıkken kesti gece beslenmesini.Şuan 13.5 aylık sadece gece uyanırsam ben wc falan için onada su teklif ediyorum.
Gonci Cigdeem evet bencede güzel o zaman vermeme gerek yokbirşey emzirmeyi de bıraktık gibi birşey zaten
irva Asleres İnanın bunun için özel bir şey yapmadım.Gece uykusu hep düzenliydi hala da öyle.Uykusunu bölmek istemedi sanırım hiç beyfendi.Kendi kendine kesti.
Asleres irva emziriyor musunuz mama mı veriyorsunuz o da etkiliymiş forumdan okuduğum kadarıyla öğrendim bende 😂
irva Asleres İlk 1 ay emdi sonra mama.Ama bu iş bebekten bebeğe göre değişken 2 arkadaşımda mama ile büyüttü oğlumla aynı yaştalar ikisi de geceleri hala mama için uyanırlar.
Asleres Gonci doktor verme dedi 😂 1 yaşına kadar herşey serbest emmek istiyorsa gece emsin elleme dedi 😂😂