Askannesi Bebeklerinize hangi bezi kullanıyorsunuz? Uygun fiyatlı veya memnun kaldığınız bezler var mı
Mommqueen Askannesi pirima kullanıyoruz memnunum taşma vs hiç yaşamdık kızımda huggies kullanmştım oda iyiydi ama prima ona göre dhaa ince bacakları çok ayrık olamadını istrmıyorum kalın bez iyi değil o yuzden
Deletedmom0099 Askannesi 17 aydır molfix kullanıyorum uzun zamandır 4 nodayız en son 75 kurustan aldım tanesini. 2 gün önce
fanatikfenerli Gltn ben kullandım çok ince yapısı olduğu için küçük tuvaletinde BİLe koku ve taşma yaptı hemen almanız gerekiyor bezini azcık yapınca sarkmaya başladı bizde ben memnun kalmadım .
Rmkbk Askannesi valla ilk prima premium care kullandım sonra eşimin anneannesi molfixin bezini almış onu kullanmaya başladım ne pişik oldu ne bişe devam edecem kullanmaya
Rmkbk Adana içinde barajyolu çevresinde gelip alabilecek olan varsa 2 beden prima aktif bebek var elimde verebilirim paketli daha en azından bir bebek kullansın boşa gitmesin
Ogullarinaasikanne Askannesi ilk zamanlar minies kullaniyordum. Bebegim ek gidaya gecince sizdirma yapti. Molfix e gectik