Yenianne29 Dalan toz deterjan almıştım hiç memnun kalmadım lekeleri çıkarmıyor şimdi ek gıdaya geçtik bezinden taşanlar oluyor bazen ı bile çıkmıyor leke çıkarıcıda bekletip iki defa yıkıyorum varmı kesin çıkartan deterjan yardım lütfen
birtutamsac Yenianne29 çitilemeyince çıkmıyo ne yazıkki lekeler ne dökersen dök illa çitilemeyi istiyo özellikle de açık renkler 😬
Lulemom Yenianne29 ben green clean baby kullanıyorum. Hem deterjanını hem leke çıkarıcısını. Kakası kıyafete geçince önce çeşmenin altında normal sıvı sabunla yıkıyorum kurumadan. Sonra makinede yıkıyorum leke kalmıyo. Ama kıyafette kurursa kakası geçmiyo 2 kez yıkıyorum makinede öyle geçiyo.
susiron Yenianne29 normal deterjanla yıkayıp / tekrar yinedurulama yaptırın kimyasalı kalmaz bu şekilde . .Ben öyle yaptım hep alerjik bı durumladakarsilasmadim .Bebek deterjanlari lekeyi çıkartmıyor çünkü en azından kullandiklarim için konusuyorum
Zeynep_ayaz Yenianne29 Ben duru granül kullanıyorum lekeli kıyafetlerine zeytinyağlı yeşil dalan sabunu rendeleyip o şekilde makineye atıyorum çıkıyo lekeler cnm
emirinannesii Aynı durumdayım bebeğimin kıyafetlerinin yaka kısmı sapsarı simdi beyaz sabunla çitileyip makineye atıyorum