Yeniyanne27272 Trendyolda oyuncak dolabı vardı böyle çekmeceli hemen aldım 5 TL anlık filan dediler sonra iptal ediyorlar çorap vardı yine flaş indirimdi 1 TL di aldım iptal ettiler ya bu nasıl sacmalık ne diye o fiyata düşürüyorsunuz o zaman iptal edecekseniz
Seyma_29_ Yeniyanne27272 bence indirim diye birşey yok hep kandırmaca bir kaç takip ettiğim ürün vardı. Fiyatını yukarı çekmişler indirim diye benim takip ettiğim fiyata geri indirmişler.
Kahvedelisi Yeniyanne27272 benım ne zamandır almak istediğim ürünler vardı resmen iki katına çıkarmışlar fiyatları sonra %40 indirim demişler hemen hemen aynı hesaba gelmiş yani ben gerçekten ihtiyacım olmayan hic bir seyi almıyorum bu dönemde
-erCansu- Yeniyanne27272 mega indirim kuponları da tükendi olarak çıkıyor direk 🤣 basincada tanımlanmadi diyor komikler ya
[silindi] Yeniyanne27272 1 tl ye robot gördüm ya mümkün değil birde trendyol kendi personeline sepete attırıp anında aldırıyor diye duydum inancım yok indirime akakce den bakıp aliyorum ben
Yeniyanne27272 Seyma_29_ her ay efsane Eylül geldi efsane ekim geldi kasım geldi bıktık keşke bir indirim olsa
Seyma_29_ Yeniyanne27272 kesinlikle mağazada çalışan bir arkadaşım bile demişti indirim yok aslında belli dönemlerde yetkililer fiyatları yukarı çekiyor sonrada indirim varmış gibi gösteriyorlar demişti.