Arasmom112 Kızlar günde iki cişli bez alıyorum normal mi bi ara 4 5 cisli bez Alman gerek demişlerdi dört aylık oğlum mama da veriyorum anne sütü de kilosu da iyi ama bi sorayım dedim
mrvklyc Arasmom112 Her kontrolde soruyor bana doktor 5 cisli bez gerekiyormuş doymuş olması açısından ben 4 5 bazen 6 bez değiştiriyorum dolu oluyor 2 az canım
AyazAlpAlmilaAyza İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. Kendin su içmeyi arttır. Mamada veriyorsan su ver bebeğine. 2 bez az.
Helenikom Arasmom112 eğer kilo alımı iyi ise çişli beze takılmayın bu kadar terlemesi var diosunuz onla atıyordur tabiki en iyi takip eden doktor değerlendirir çok takılmayın keyfini çıkarın
rua_da_senhora_das_verdades Arasmom112 Benim bebeğim 5 aylık.. 3 bez oluyor. Siz daha dolu alıyorsunuz muhtemelen. Bence normal. Ben birde büyük beden bez kullanıyorum. Çocuğun emmidiği sütün hepsi çiş olacak değil ya
GizeMcal Arasmom112 Doktorunuza danışın bence 2 çişli bez az ama kontrol edilmeli bişey söylemeden önce.Görmeden takip edilmeden bişey söylenemez.Siz bileceksiniz normal mi değil mi siz ölçün tartın yine de emin değilseniz tabiki öncelikle doktor.
rua_da_senhora_das_verdades mrvklyc teşekkür ederim siz baya çişli bez degistiriyormussunuz. 5 aylık bebeğim 3 çişli bez değiştiriyorum ben.
rua_da_senhora_das_verdades mrvklyc Benim oğlumda çok emer. Bazen 30- 40 dakika da 1 bazen de 1 saat arayla 🤷♀️
Arasmom112 mrvklyc çok emer aslında ayrıca mama da veriyorum ben ama belki bezden dolayıdır 4,5 aylık 4 numara bez kullanıyorum kilosundan yüksek bez boyu rahat olsun diye
PelinByrktr Arasmom112 24 saatte 6_7 çişli bez ben geceyi saymıyorum çünjü uyurken takıyorum sabah alıyorum ama çok ağır oluyor. Akşam 8e kadar 5 tane alıyorum çişli bez. 2 biraz az sanki