Wolverine Momsmom Bir sürü nedeni olabilir, kulak enfeksiyonu, diş çıkarma ihtimali, kulağına süt veya su kaçması gibi 🤷🏻♀️ yada uykusu da gelmiş olabilir
hickimse1 Momsmom 4 aylık bebeğim sol kulağıyla oynuyordu. Dün doktora gittik kızarmış antibiyotik verdi
Kuzeybabyy Momsmom dişleriinden olabilir kulağı da ağrıyo olabilir devam ederse bi doktora götürün isterseniz
Momsmom Kuzeybabyy enfeksyon olup olmadgni dktora gtmeden anlamanin yolu yok mu 🤔 gttigim dktor cok phali cunku dha ayı dolmadan gdersem bi 15 gun sonra bdha para vermk zornda kalicm 🙄
86antikken Momsmom mesela söyle düşünün kanınızda enfeksiyon olduğunu siz anlayabilir misiniz ? Hayır . Yazım günah götürün hiçbşrsey çocuktan daha önemli değil ilerlerse , muayene için kaçtığınız parayı eczaneye vermek zorunda kalırsınız
Momsmom 86antikken enfeksyon oldgnu dsunmuyorm cunku o yuzden doktra da bos yere para baylmak istemiorm ackcasi. Ayrca szin cebinzden mi cikicak para anlmdm
86antikken Momsmom bende bizim gibi bin lira falan veriyorsunuz sandım 😂birsey değilmiş verin ya yazık ufak bebek
Kuzeybabyy Momsmom o zaman biraz daha takipte kalın madem götürmek istemiyorsanız elleri ağzına götürüyorsa belki diştendir benim oğlumda kulağını saçını hep çekerdi doktora sormuştum dişten olabilir demişti
Momsmom 86antikken canm zten smdi gdnce 600 15 gun sonra da aylk kontrolu var o zmnda 600 yani 15 gun icnde 1200 tl. Ayrca 15 gun snra gttigimzde menenjtlerde var Blmem anltabldim mi . 2 bucugu bulcak
kirmizibasliklikiz_ 86antikken 1000 tl sizin icin hicbir seydir bazi insanlar icin 50 tl her seydir.. insanlarin ne kadar kazandigini bilemezsiniz oyle hemen bisey degilmis yaa verin demek nedir asagilar gibi