Arasannesi- Hanımlar doğalgazı kaçta kullanıyorsunuz ? Yani bizim evin içi 24 de 24.5 gibi oluyor kombi de 51 sanırım. Salonu girmediğimiz için kapatıyorum diğer taraf hep açık. Sizler de durumlar nasıl? Sohbet edelim biraz
MeryeminAnnsi Arasannesi- bizde bu sene salonda otursak demistik ama baktm.soguk yukseltmek istemedim oturma odasina geçtik dun. 40 ta yaniyo. Oturma odasi sicak oluyo bu derecede salon olmuyo
Dedimolabilir Arasannesi- günlük mutfak kucuk odam var salonum bos kizimin oda yatak oda hol ve gunluk yaniyor 35 40 arasi evin ici iyi ekim ayi 90 tl geldi bakalim kasim ayi ne gelecek.
bsra1321 Bizim doğalgaz 55 te, evin içini 25 / 25.4 derecelerde sabit ayarlıyoruz. Gece gündüz aynı derecede yanıyor. Muhtemelen doğalgaz faturası çok gelir ama bebeğim erkek ve hiç çorap eşofman sevmiyor 5 aylık. Bizde evi sıcak tutuyoruz çorapsız zıbınla takılıyor😀
Mucizem_0809 Arasannesi- benim doğalgazın ısı göstergesi yok malesef en düşükde yakıyorm ama bütün petekler açık ev yalıtımsız
zeynepbalci Arasannesi- 41de yanıyor ev 25.5 filan yüksek mi acaba kıssam diye düşünüyodum ben de bugün
TheLatte Arasannesi- 2+1 evim . Mutfağı ve oğlumun odasini yakmiyorum . Oğlum yanımızda yatiyo . O yüzden yatak odası ve salon yaniyo sadece . 30 derecede yanıyo galiba evin derecesi kac bilmiyorum . 15 günlük fatura 350 lira geldi . Merkezi sistemdi heryer yaniyoken en fazla 200 lira veriyoduk simdi kombiye geçildi cok fazla geldi birden .
Ebusarden3 Arasannesi- ben geçen sene kullanmadığım odaları açmadım fatura açtığım zamanlarla es değer gelince bu sene her tarafı yaktım 45 te ev ısınmıyor ama benim yalıtımı yok ve altım boş olduğu için 😞
saclarinayildizdusmus Arasannesi- tek çözüm küçük odaya bi koltuk attık orda otruyoz digdr odalar kapalı
LeylaToprak Bizim ev küçük, 35-40 arası yakıyoruz. Oturma odası, antre bi de banyoda havlupan yanıyor. Yatak odasını arada bir gündüz yakıp akşam kapatıyorum. Çok sıcak olunca burnumuz tıkanıyor.
Duyulurum Arasannesi- 35te yakıyoruz. 21 derece ev. 5 petek yaniyor. 10 gün bu şekilde yakmaya 130 lira gelmişti. Normal doğalgaz faturanız 40 lira civarı oluyordu.
Hellolo Biz 44 te yakıyoruz banyo küçük oda kapalı mutfak salon ve yatak odası sadece açık ama sanki bi tık serin gibi anlamadım gitti yükselteceğiz bu kış herşeyde oldupu gibi sağlam geçirecekler belli
Bugram_5 Arasannesi- solan kapalı diğer yerler açık gündüzleriyle zamanlar 36,37 yapıyordum gündüzleri ama şuan gündüzleri 38 düşürüyorum akşamları 40,41 yakıyorum çok da farkını gördüm canım yoksa üstesinden gelemeyiz şimdilik böyle ilerliyoruz ama ilerleyen zamanlarda havalar soğuyunca iş başa düşüyor 😂🤭