Mutluyuva Merhaba ya size bişey danışmak istiyorum oğlum üst üste hem korona hemde soğuk algınlığı geçirdi bu dönemde ilaç çokça kullanmak zorundaydık ve bundan dolayıda oğlum şu an ek gıdayı reddediyor ağzını kilitliyor asla açmıyor ne yapacağımı şaşırdım bana yol gösterin 7 aylık bu arada 🥲🥲
Aselsmomy Mutluyuva zorlamayın iyileşince yesin zorlarsan tiksinir hiç yemez anne sütü aliyosa onla veya mama aliyosa onu ver zorlama
Eylusunannesiii Mutluyuva kizimda ilaçtan sonra bikac gun bu sekilde reddetti ek gidayi ama sabirla verdim o reddettikçe
Rubab_Mommy Mutluyuva oyun oynayarak ve ya kucakta gezdirerek yedirmeyi denediniz mi ?Onune tencere tava tahta kaşik yani kisacasi farkli şeyler koyun.Ilgisini cekecegi icin yiye bilir.Ben kizim yemek istemediginde onune farkli şeyler koyuyorum canta parfum sus eşyasi 😁mutfak eşyalarim zaten elinin altinda
Mutluyuva Aselsmomy maalesef bende zorlamayayım diyorum ama artık çildırma raddesine geliyorum açlıktan gözümün önünde çıldırıyor
Mutluyuva Rubab_Mommy valla hiç işe yaramıyor neler neler yaptım ilacı bırakalı 3 gün oldu daha ama şaştım artık
bireylul Bebeğim hastalandı kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık tam iyi olduk derken grip oldu ve ek gıda reddi yaşıyoruz şu an üstüne gidip soğutmak istemiyorum bu yüzden sabrediyorum inşallah düzelecekler 7,5 aylık bebeğim