Premature_annesii Arkadaşlar bebeğimin öksürüğü geçmiyor 7 aylık. Doktor 1 yaşından küçüklere önermiyoruz dedi ama hava ve antibiyotik kullandığımız halde geçmedi Öksürğü. Prospan alıp kullansam olur mu? Siz bebeğiniz ne kadarlıkken kullandınız?
Arstrnanne Premature_annesii benim doktorum 4 aylik kziim icin 1 cay kasigi kullanabilirsiniz dedi ama her doktor farkli söyleyebilir doktoeunuz diyirsa bi bildigi vardir
Tuba Premature_annesii Oğlum ilk 7 aylıkken bronşit olmuştu o zaman doktorun önerisi ile kullanmıştım. Şuan biri 3 yaşına girmek üzeri diğeri de 15 aylık ve geçen hafta yine kullandım baya etkili. 3-4 günde kesti öksürüğü🙏🏼
Esraumutali Valla ben geçen gün kullandım bebeğim 20 aylık doktor tavsiye etmeden kendin alma bence. Benim bebeğimde bronşit oldu hava kullanıyoruz
Beren01 Ben çok küçükken de kullandım 4 aylıkken de doktor tavsiyesi ile kullandım . Bitkisel bir şurup
Merveyavuzktm Prospan bitkisel bir öksürük şurubu. Ama etki etmesi için çok hafif öksürmeye başladığında kullanmalıyız diye biliyorum. 😒 yoğun öksürüklerde işe yarar mı bilmem. Oğlum 3 aylıkken doktorumuz tavsiyesiyle almıştık.