Kubra3468 Philips avent biberon kullannan var mı bebeğim 16 günlük meme reddi yasiyoruz biberonu kullanan memnun kalan var mı
Uzayiko Kubra3468 ben 2 aylıkken kullanmaya başladım ve halende kullanıyor.hem emiyor hem biberonla mama yiyor.meme reddi hiç yaşanadık memnunuz
Arya-21- Kubra3468 bende kullanıyorum memnunum ama bizde de kullanmadan sonra meme reddi oluştu ve hiç almıyor artık sağıp veriyorum azaldı iyice
minikkoalammmm Kubra3468 14 günlük bebeğim bn kullanıyorum kilo alsın diye doktorum mama takviyesi yapmamı söylemişti ama biberondan sonra mememi de kabul ediyor şükür sıkıntı olmadı memnunum çok araştırarak aldım meme ucuna en yakın marka buymuş
Mintrik08 Kubra3468 kullanırsanız asla sizi emmez. Ben kullanmaya başladığımdan beri sagarak besledim ne yazık ki. Meme reddi yaşadım 3 ay şükürler olsun ki biberonu bırakınca tekrar döndü memeye
Kubra3468 Arya-21- hmm tam tersi olmuş desene 😂 bizdede doğduğundan beri meme reddi var sagip norml biberonla verdim Philips avent biberon gördüm onu aldım bugün başladık inşallah meme reddimiz geçer ya
Kubra3468 minikkoalammmm sendede meme reddi oldu mu canim ilk başta biberon inşallah memeye aslistirir ya