Gcs Bebeğim kronolojik 9 düzeltilmiş 8 aylık emeklemiyor ben yüzüstü koyunca ya ağlıyor yada kendini sırt üstü çeviriyor ne yapabilirim geri kaldı diye üzülüyorum
Biricigimmm Gcs 8 ay erken caninizi sıkmayın benım bebegım 10 aylıkken emekledı komando seklınde 11 aylıkken tam normal sekılde emekledı moralınızı bozmayın zamanı gelince emekler
Ecrinnkk Gcs üzmeyin kendinizi emeklemesi için egzersiz yaptırın bol bol🥰 ben de bebekkrn g.tün g.tün gidyormuşum birden yürüyecek demişler bir yaşıma yakın emeklemeye başlamılım🤣🤣🤣 etken konuşup geç yürüyen ben😫
ikizlerinannesi2985 Gcs kızım 8 ayı geçmişti oğlum 7 aylıktı emeklediğinde. Ama hiç emeklemeden yürüyen bebekler de var🌺
Keskeuyusamm Kız benim kızım 8 aylıkken emekledi 12 aylık yürümüyor daha. Yani ben eskiden zannederdim 6 aylık emekler 1 yaş yürür. Ama öyle değilmiş. Kuzenimin çocuğu hiç emeklemedi direkt yürüdü
Glsmmmmm Hiç üzülmeyin benim kızımda emeklemedi 10 aylıkken başladı ufak ufak emeklemeye ve 11 aylıkken yürüdü emeklemek şart değilmiş yani