Ahsenmeva21 Meraba Arkadaşlar kardeşim sivilce sorunu yaşıyor cildiyeye gitti bu ilaçları vermiş Doktor, kesin çözüm olarak sivilceleri geçirirler mi acaba
Toprak_2019 Ahsenmeva21 benim oğlumda da baya var sivilce tabi ergenlik sivilcesi keçi sütlu sabun kullanıyor bir aydır sonrada gül suyuyla siliyor baya baya kurudular
espiri Ahsenmeva21 bende kullanmıştım bunlardan canım hiçbiri kesin çözüm değil maalesef ki bırakınca yine çıkıyor şu an bile çok dikkat ediyorum yediklerime cilt bakımıma ancak öyle öyle düzeldi
Gulugagatt Aynılarınınkullandı yigenim hiç bi fayda etmedi ama onunkiler baya fazlaydı sanırım ilac tedavisine baslıyacak
Ahsenmeva21 Gulugagatt Kardeşim de 2 yıldır çok şey kullandı ama gecmiyorlar sönen yerde de hep lekeleri kalıyor, Doktor geçmezse 6 aylık ilaç tedavisine başlıyacaz dedi ama ağır yan etkilerinden onu kullanmak istemiyor İnşallah ona gerek duymadan geçerler:)
Ahsenmeva21 Kardeşim de polikistik over sendromu da var doktor demişti seninkiler o yüzden de kaynaklanıyor
Mahbuss Ahsenmeva21 ben bir kere sürdüm onu yüzümde bişey yapmadı ama yattığım yastığı havlumu bembeyaz yaptı çamaşır suyu değmiş gibi bunlara onu yapan yüzüme neler yapmaz diye düşünerek kullanmadım
Melisayse Ahsenmeva21 ben kullandım uydurmasyon bırazda psıkolojık hıc bı yan etkısı yok uyku dısında bırazda cıltte cok sıvılce patlattıgı ıcın ınsan kendını cırkın hıssedıyo ama 6 ayın sonunda muhtesem bır cıldın oluyor bunu kullanmıcaksa sana ımex onerırım ıyı bır krem
Ahsenmeva21 Melisayse çevreden karaciğer ve böbreklere zarar verir tepkileri gelince cesaret edemedi kullanmaya Bi sonraki ay doktora kontrole gittiğinde doktora danışip sorsun, bu verdikleri kesin çözüm değilse roacuttan tedavisine başlasın