E_la Arkadaşlar güzel anneler ❤️ Bebek maması fikirlerinizi alabilir miyim gaz yapmayan yani aptamil çok fazla gaz yapıyor günde sadece iki kez destek amaçlı veriyorum oda iki kez olmasına rağmen gazı çok oluyor
tunosum E_la Aptamil verince bebeğim bırt bırt duramıyor yerinde ☺️ Hipp kullanıyoruz hiç sıkıntı yaratmıyor
Kubraozguler E_la en güzel mama sma hip de güzel ama maddi olarak fazla biraz. Sma bence çok iyi gaz vs yapmıyor
E_la Yusufmirza 48 günlük daha aptamil verdikçe pırt yapıyor ama çok kasılıyor normalde meme ile besliyorum günde 2 kez mama veriyorum ama
Yusufmirza E_la bende de durum aynı benim bebeğim de 52 günlük. Günde 1 2 kez bende veriyorum. Benim oğlum da mamayı yer yemez hemen kaka yapıyor neden bilmiyorum. Bu 2. Mama deneyimi
Hazal_170721 E_la biz aptamil ve sma kullandık bizde çok kötü gaz yaptı Sma hatta talaş gibiydi çok kötü kokuyordu bebelac gold kullanıyoruz çok memnunuz gaz yapmadı kilo alımı çok iyi ve fiyatı da uygun memnunuz tavsiye ederim 👍🏼
Denizcimmm Yusufmirza aptamil conformil maması gazlı çocuklar ve kabız/ishal olan çocuklar için yapılmış. Benim oğlumda aşırı gazlı bir bebek. Çok şükür Aptamil conformil iyi geldi. Gazını da kendisi artık rahat çıkartabiliyor. Has kasilmıyor mu yine her mama sonrası kasılıyor tabi. Ama bu öncesi gibi değil çok şükür.
Yusufmirza E_la sma ile başladım o bitince araştırıp bebelac aldım. Ama yine aynı. Daha da değiştirmeyi düşünmüyorum. Bence değiştirsem yine aynı olacak
NilAnnesi Hipp organik combiotic gaz için bize iyi geldi bebeğim çok gazlı hala da devam 4 ay 15 günlük ama bu mamayla en azından kendi kendine çıkartıyo bir sürü farklı mama denedim en iyi bu geldi bebekten bebeğe de değişiyor gerçi
Busrabektas E_la Büyük kızımda doğduğundan beri Aptamil kullandım ama gazlı bir bebek de değildi zaten. Küçük kızım çok gazlı ve Aptamil daha da gazını arttırdı sanki Sma kullanıyorum yaklaşık 1 aydın ve çok memnunuz kivranmalar yok olmasa da azaldı.