deletedmom01 Kızlar malum mamaların fiyatları uçtu biz mama kullanmıyoruz genelde anne sütü veriyorum ama her ihtimale karşı her ay mama alıyorum bazen meme emmek istemediği zamanlar oluyor o zaman mama yapıyorum evolvia kullanıyoruz şuan ama daha uygun bi mamaya geçmek istiyorum benim aklıma bebelac geliyor kullananlar memnun mu? Oğlum 3.5 aylık gaz sorunumuz bitti onun İçin sorun olmaz. Piyasada uygun fiyatlı mama hangileri bir de fiyatlarını yazarsanız sevirinim.
Retina deletedmom01 smilac dene ben ebebekten 35 tl ye almıştım gerçi bir ay oldu.bimde birde keçi sütlü mama var tavsiye edenler var bir araştır baby goat adı
deletedmom01 [bilinmeyen] Biraz araştırdım çoğu kişi memnun kalmamış geçti deneyerek öğrenmek lazım ama bilemedim memnun kalanlar da var bakalım
DveD İkizlerim var prematüre doğdular anne sütü ve mama veriyorum. Anne sütünü reddetmesin diye Hipp önermişlerdi 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Diğer mamalar biraz daha tatlı oluyormuş ve bebekler zamanla anne sütünü istemiyormuş. 350gr 69tl idi aynı zamanda organik... Az kullanıyorsanız fiyatına değil kalitesine bakın bence. Biz 1 kutuyu birbucuk günde bitiriyoruz baya zorlanıyoruz maddi olarak ama az kaldı ek gıdaya...
deletedmom01 DveD saptamış alıyorduk başta şekeri yüksek diye evolvia almaya başladık bu güzel ama fiyat olarak daha uygun bir şey arıyorum şuan
deletedmom01 [silindi] Canım benim şuan kullandığım 45 tl zaten daha uygun arıyorum 69 bize biraz fazla 😂