Ysmndfne Kızlar instagram hesabım çalındı yıllardır kullanıyordum Geri alabilecek olan var mı aranızda yada yapabilecek tanıdığınız ayyy nasıl üzgünüm anlatamam bütün anılarım gitti ,içime bir öküz oturdu kalkmıyor
Koalina Ysmndfne Nasıl çalıyorlar ya bide o çıktı insan anılarının gittiğine üzülüyor yoksa bir hesap açması zor olmaz☹️
Seyma_29_ Ysmndfne tanıdığımın çalındı. 1000 tl karşılığında geri vereceklerini söylemişler ama güven olur mu. Yeni hesap açtı geride alamadı tabiki
Deletedmom27337 Ysmndfne yardım kısmından galiba instagrama mail atıyorsunuz onlar sizden selfie falan istiyorlarmış öyle sizin oldugunuzu anlayınca geri veriyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam. 24 saat içinde bir deneyin isterseniz
Ysmndfne Koalina zaten anılarıma üzülüyorum yoksa dediğin gibi tekrardan açmak çok kolay neden yaparlar ya insanlar kendilerine inanacak kadar salak mı sanıyorlar
Ysmndfne Seyma_29_ benden 5000 istedi ama tabiki güvenmiyorum vermezler geri üstelik hesap 24 saat içinde kapanıyormuş zaten
Ysmndfne Deletedmom27337 bilmiyorum onu 🥺var mı acaba öyle birşey ben yardıma baktım ama tabiki bütün bilgilerimi değiştirdiği için hiçbirşey yapamıyorum,sizin dediğinizi bilmiyorum üstelik öyle birşey de görmedim ,
Ysmndfne UzayliOzge kuzu açıktı ama bütün bilgilerimi degiştrmiş,mailimden kod almış elim kolum bağlandı
Deletedmom27337 Ysmndfne burda bi anne çalınan hesabını öyle bişey yaprak aldıgını söylemişti ben bi bakıyım
MySunny İnstagram yardım bölümüne yaz.onlar sana şifre yollayıp, o şifreyi kağıda yazıp, şifre görünecek şekilde selfi çekilmeni isteyecekler.