Khrmn Bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olucak. Uyku düzeniniz nasıl saat saat ogrenebilirmiyim ? Yatış kalkış vs.
IceLady Khrmn sabah kalkış 9 / yatış 10,30 11 arası. Öğlen 12,30 gibi kalkar / 1,5 - 2 gibi uyur 4,5 gibi kalkar. Biraz durur tekrar yatar 7,75 giib kalkar. Aksam yatışı 10,5 bazen 11. Aksamı olabıldıgınce geç yatırıyorum ki gece cok uyanmasın diye
Esra-aslan06 Khrmn akşam 8 de en geç 9 da yatırın 12-1 gibi kalkıcak daha sonra 2 saatte bir uyanıcak. Sabah 7-8 gibi uyanıcak 2 saat sonra yatırın. Öğlen 12-1 gibi, ikindi 4-5 gibi uyutun. Uykusu 1 saat kadar sürücek bu döngüyü böyle devam ettirin. 4,5 aylıkken başladık 5 aya 4 gün var ve gayet güzel devam ediyo
velhasil Khrmn 4 ay 15 günlüğüz biz aramızda 5 gün var sanırım. Sabah 8 -9 arası kalkıyoruz gün içindeki uykulsrı genelde uyandığı saatten 2 saat sonrası şeklinde oluyor. Akşamda 8-9 arası yatış. Bu aralar 8.20 gibi yatıyor pek dayanamiyo. Gündüz uykularını uyanıklık sürelerine göre ayarlıyorum daha kolay oluyor. Hatta bu aralar kısa uykular kabusumuz. Bi uzatabilsem her şey daha güzel olacak. 😂 ama desteksiz uyuduğu için nasıl uzatıcam bilmiyorum. gece de beb yatmadan 11-12 arası emziriyorum rüya öğünü gibi. Bide 4 gibi kalkar.😂 instagram tunalıhayat ve melodiuyku sayfalarındaki bütün stori gönderileri yalayıp yuttum ve bebeğime kendimce uyku eğitimi verdim işe yaradı çok şükür. Göz atabilirsinşz😂
Oyku16 Khrmn 7 gibi uyanması gerek uyandıktan 2 saat sonra ilk uykuya 2.10 dk sonra 2.uykuya 2.20-2:30 dk sonra 3.uykuya 2:30 -2:45 dk sonra akşam uykusuna gitmeli eğer saatleri geçerse de kısa uyuyorlar erken yatınca da
Saebec Bense bekliyim vala 9 ay oldu 1 gunu 1 gunune uymuyo okadar da dikkat ediyorum uyku sahatlerıne
Khrmn Esra-aslan06 geceleri kaç saatte bir kalkıyorsunuz deliksiz uyuma söz konusu mu sizin bebeğinizde. Benim bebeğim sıkıntısı yoksa 3 saatte bir emmek için uyanır tekrar uyur tabi bu çok nadir IceLady IceLady
Alyammmmmm Esra-aslan06 akşam 8 de uyutuyorum bende sabah 6-7 gibi uyaniyo sonrq 9 da yarım saat Öğlen 12 de 15 -20 dk Ve 15.00 da 15 dk uyuyor ve asla 4 den sonra uyumuyor direniyor oyuzden akşam uykusu erken oluyor sabaha kadar iki saatte bir uyaniyor 7 aylık oldu biraz daha az uyansa diyorum bende 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Esra-aslan06 Khrmn bazen 2 saatte bir uyanıyo bazen 4-5 saat uyuyo değişiyo ama genellikle gece toplam 3 kez falan kalkıyo memede uyuyo yerine yatırıyorum deliksiz uyuyo
Esra-aslan06 Alyammmmmm öğlen biraz daha geç yatırın 1 gibi mesela ikindi de 5 gibi saatleri uzatın kendisi uyumak istesin mız mızlanınca anlarsınız zaten. Sonra saatleri kaçırmayın ama düzenli şekilde devam ettirin en önemlisi bu bi süre sonra düzelicek kendi uyumak isticek. Gazlı bebek annesi olarak söylüyorum size 😉Benimki 6 da uyandı 8 de yatırdım 1,5 saattir uyuyo kendim uyandırıcam şimdi
Asyaa21 Gece 1den önce asla uyumaz. 1 de uyuyo sabah 6 da memeye uyaniyo emip uyuyo tekrar 9 da uyaniyo. Sonra 2 saatte bi yarim saat uyuyo aksam 7 ye kadar boyle gidiyo. Aksam 7den sonra 1e kadar buyuk adam gibi oturuyo bizle😂
Khrmn Gunduz bir şekilde halledilir ama geceleri uyumasini istiyorum. Bakıyorum da bazı bebeklere sabaha kadar uyuyorlar imrenmemek elde değil