Sedakcby Uykucu vardı ama markasını hatırlayamadım şuan. E bebekten almıştık. Bebeğim aventi tutmadı hiç sevmedi. Başka deniyim deidm onunda ucu ona benziyor diye onuda tutmadı. 4.ayondan beri nuk emzik emiyo 9 aylık şuan
Sunaygoksu Uykucu muadilli olanı var yani soft degilde plastik sırf olanı phılıpsınki soft ucu mat digeri sırf lastikli olanı var ama tutarmı bilmiyorum bende cesaret edip alamadım bugun civilden aldık aynısını
Ozgeruya Uykucu biz 0-6 ay kullandik 6-18 ayi almadi bir sürü emzik denedim almadi en son baby plus denedim onu tuttu ve bnce avente yakın
Sunaygoksu Uykucu bizde bugun aldıl civilden 6-18ay olanı sukur aldı kızım büyük demedi yani en azımdan reddetmedi
Sunaygoksu Uykucu biz phılıps avent aldık gene mecbur baska almıyor yani almakta istemedim neyle başladıysak ona devam ediyoruz
Uykucu Sunaygoksu demin bende aldim avent daha önce burda görmüştüm avent almaya gerek yok birebir aynısı diye ondn sormak.istedim
Ozgeruya Uykucu kaç ay denedim tutmadi bir sürü emzik aldim tutmadi hepsi çöp oldu en son baby plus tuttu