Karakaya35 Kızlar merhabalar kızım 4 aylık kolları isilik oldu pişik kremi iyi gelmiyor ne yapmalıyım ?
oglummmm Karakaya35 Sıcaklardan mı oldu acaba oğlumunda kolunda ve sırtında var ama ben birsey sürmüyorum soguk suyla duş aldırıyorum düne göre geçtiler
deletedmom2200 Karakaya35 doktor tavsiyesi olmadan bişe sürme canım. Her gün ılık su ile duş aldır ve ince giydir terlemesin , düzelir
otose_san Karakaya35 41 günlük kızımda sıcaklardan dolayı isilik oluyor genelde ılık bir banyo yapınca azalıyor hemen çok kalın giydirmemeye çalışıyoruz üşümesin diye bir kaç kat giydiriyorduk başlarda o zaman daha da fazla oluyordu
deletedmom2200 Karakaya35 sen yine bir doktora danış o zaman canım ama hemen geçmiyor zaten düzenli duş aldır 1 haftaya epey toparlar
Tunayyyy Duş yapınca biraz geçiyo bizim siz de deneyin. Havalar ısındı ya hergün aldırabilirsiniz artık
ozlem_3458 Aynı şey bizimde başımıza geldi doktora gittik sadece ince giydirip her gün duş aldırmaya çalış terletme o zaman kendiliğinden geçer dedi ve krem önermedi tek çaresi bu dedi
Nas Benim kızımdada var 41 günlüğüz. Ilık duş aldırıp tek çıtçıtlı zıbınla gezdiriyorum. Bepanthol el ve yüz kremini aldım onu kullanıyorum