Mickeylina Merhaba Anneler pirinç unlu mama yazıyor doktorun verdiği listede bu nedir bileniniz varmı yada nasıl yapılıyor şimdiden teşekkür ederim ( bu arada 5.5 Aylık bebeğim ) 🌸 💕
TheBaby Mickeylina 1 yemek kaşığı organik pirinç unu 1 su bardağı içme suyu ile hazırlanır. Ben bazen içine pekmez. Bazen cennet hurması. Bazen günkurusu kayısı marmelatı ekliyorum piştikten sonra
Eymencvk Mickeylina prinç unu piyalenin kullanyrm bi kaç paket bar içinde 1 yemek kaşığı suyla yapıp içine meyve rendesınatıp vereblrsnz
Mickeylina Mlke301020 çok teşekkür ederim suyu ve pirinç ununu tencereye koyup pişiricem bu kadar mı Ayy çok acemiyim 🤭
Miniknur Bana da doktorum yazmisti ama saglikli degil niye yaziyorlar bilmiyorum. Burda bir suru kisi bnu yediriyor diye linc yapiyorlar anneye:) bende bebek irmigine gectim onla yapiyorum muhallebi :)
Mickeylina Miniknur irmikle nasıl yapıyorsunuz acaba bu konuda hiç bir bilgim yok edinmeye çalışıyorumda 🤭
Miniknur Mickeylina Yine aynı mantık belli bir suya irmik koyuyorum iki tatlı kaşığı içine muz eziyorum bazen armut biraz da pekmez karıştırıyorum