Dedimolabilir Alparslanbebek_1 kizim oldu cigere inmişti hastanede yatttik o sira zarfinda ventolin hava klamer ilac ve bir tanede daha antibiyotik hava vardi onu kullandik eve gecince klamaks kullandik sukur iyilesti ventolin gunde 4 kere verdim ve hava makinasida aldim ezaneden raporlu.
serenity_35 Alparslanbebek_1 klamer antibiyotik ve bricanyl surup yazdı doktor bitmek üzere şükür iyiyiz az bi öksürük kaldi 2 günde 1 kontrole gidiyoruz
Alparslanbebek_1 Dedimolabilir bana da yazdılar iğne . Klamer .. antibiyotik verdi inşallah iyileşir diye umud ediyorum kronik değildi demi sizin
Alparslanbebek_1 Dedimolabilir buhar verince sırtına vurunca burnundaki pislikler çıkıyor muydu acaba
Dedimolabilir Alparslanbebek_1 hahir otri bebeyle aliyordum ben ventolim hava sadece aciyor cigerini falan
Eymenegeli Suan bronsit baslangicindayiz evde hava uygulamasina bu gun gectik , ronkotol , cortair verdi , gecmis olsun ❤️😔
Mirac20 Ay benimde oğluma bronşit başlangıcı dediler ilaçları kullandık geçti tekrardan başladı deli gibi öksürüğü çok üzgünüm bu durum yüzünden artık 😓😓 hava makinesi var hava makinasina iki tane ayrı ilaçları var günde üç kere demişti takılacak diye klamer sürüp ventolin sürüp bir ton suruplari da var evde inşallah iyileşir bebislerimiz bi an önce 🙏❤
Dedimolabilir Mirac20 dr bana da 3 hafta icinde takrar baslar tam duzelmez dedi sonra dikkat edince duzeldi sukur bu hastalik fena bisey terli olmicak surekli havalandirmak lazim evi ortam sicakta olmicak odasinda yattigi odaya su koyun yada yarim sogan petegin ustune . Birde kozalak pekmezi asiri iyi bisey
Dedimolabilir Alparslanbebek_1 siz kullanin ben 6 aydan sonra her kahvaltidan sonra veriyorum 9 bucuk aylik hala veriri ama organik alin aktarlarda var 6 . Aydan sonran bebegenize verirsiniz bir cay kasigi benim doktorum organik verebilirsin dedi
Dedimolabilir Alparslanbebek_1 bana da demisti balgami rahat cikariyor evet sett vur sirtina ama sanko gazini cikarir gibi dedi
Alparslanbebek_1 Dedimolabilir yanı burnundan birşey cıkmayaxak demi sadece rahat cıkarsın diye vuruyoruz
Dedimolabilir Alparslanbebek_1 aynen balgami cikarsin diye vuruyoruz kusarak cikariyor balgami yani kizim oyle oldu