minikprensssss 56 günlük oğlum yoğunbakımda lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizi de içine alın dualarınızın Öksürük balgam burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik enfeksiyon çıktı oksijen antibiyotik tedavisine başladılar😔😭
TheBaby minikprensssss Canım Rabbim şifa versin. Rsv virüsünde yapılan uygulamalar bunlar. Merak etme iyileşir. Onlar bizden çok daha güçlüler
minikprensssss TheBaby İnşallah canım çok üzülüyorum göstermediler de bugün aklım yavrum da ağlama sesleri hiç gitmiyor kulağımdan
TheBaby minikprensssss Hiç kola değil canım. O kadar iyi anlıyorum ki. Dikkat et sütün gitmesin üzüntüden. Bol bol sağ buzluğa koy. Rabbim tez zamanda kavuştursun. Kucağından hiç indirmezsin annesi
LeylaToprak Çok geçmiş olsun. Geçen gün acildeydik, bir sürü bebek vardı içim gitti. Rabbim acil şifalar versin bütün hastalara.
minikprensssss TheBaby İnşallah canım sütümü sağmaya başladım zaten şimdi süt vermiyorlar damar yolu ile serum dan besleniyor dediler
TheBaby minikprensssss Aynen herkeste var bu sorun şu sıralar merak etme canım. Orda daha hızlı iyileşecek.