aslansmomm Sezaryen oldum doktorum dikiş izim için bu ilacı verdi ama karnımdaki çatlaklara da iyi gelirmiş onlarada sürüyorum, bu kremi kullanıp faydasını gören var mı çatlaklar ve dikiş izi için?
Aysecik2020 aslansmomm 3 doğum yaptım 3ünde de verdiler hiç bi işe yaramadı. Kimyasal peeling yaptrcam
irva aslansmomm İşe yarıyor ben başka ameliyatım içinde kullanmıştım iz yok.Sezaryen izimde hiç kalmadı.1 sene oldu doğum yapalı.
Noname21 aslansmomm ben de bir faydasını görmedim ondan ziyade bepanthol anti scar jel daha çok işe yaradi
metehanmom_ aslansmomm ben kullanıyorum çatlağı bilmiyorum doktorum dikişe sür dedi 15-20 gün oldu uzun ve düzenli kullanımda işe yarıyormuş 2 ay sabah akşam kullananlar baya memnun inşallah işe yarar 😊
aslansmomm metehanmom_ bende düzenli kullanmıyorum ama sabah aksam baslıcam düzenli kullanmaya yoksa ise yaramıyormus galiba
metehanmom_ aslansmomm aynen işe yaramıyormuş düzensiz kullanımda ben de düzenli kullanmaya çalışıyorum ama çok düzenli olmuyor bakalım giderecek mi 😊