Gonci Arkadaşlar dünden beri karnım ağrıyor gaz var bugunde ishale döndü çok kötüyüm herşeyi yaptım geçmiyor sizce zehirlenme olabilirmi
1kralice Gonci zehirlenme 2 saat içerisinde kendini gösterir saatler sonra belirti vermez, yedikten 2 saat sonra ağrınız başladıysa doktora görünün. Ama şimdi başladıysa sorun yok
Rubab_Mommy Gonci Bulanti kusma mide agrisi baş donmesi ve ishal varsa zehirlenmedir.Ben akşamustu yedigim bişeyden zehirlenmiştim.Belirtileri ertesi sabah cikmişti ortaya
Gonci Rubab_Mommy bulantı kusma olmadı baş dönmeside olmadı karın ağrısı ve ishal oldu şimdi biraz daha iyiyim olduysa da kendiliğinden geçermi doktora gitmeden acaba
Rubab_Mommy Gonci O zaman uşutmuşsunuzdur.Hayir zehirlenmeyse kendiliginde gecmez.Ben 5 6 ay once zehirlenmiştim bu dediklerimin hepsi vardi 6 tane serum yedim ilaclar igneler anca toparladim
Duyulurum Gonci ne yemiştiniz? Yediğiniz şeye karşı basit bir bağırsak tepkimesi yaşıyor da olabilirsiniz
Ataselim Gonci ishal salgını var eşimle bende geçirdik ateşli ishal. Bir çay kaşığı Türk kahvesine limon damlat yut canım. Bol sıvı ve muz ye. Patates hasla