Mucizemm344 Hanımlar kızım 2 ay 8 günlük ne kadarda bi banyo ettirmeliyim hasta olur diye korktuğumdan hafta 1 yaptırıyorum
Elifiknr Mucizemm344 2 aylık bebeğim 2 günde bir yaptırıyordum artık suya alıştı sanırım her gün banyo yapmadan uyumak istemiyo hergün yaptırıyorum şu sıra
Monaroza2 Mucizemm344 Benim oğlum da beş buçuk aylık yazın her gün yıkadım ama şimdi 2 günde bir yıkıyorum. Banyo bebeklerin gaz sancılarına ve uykularında yardımcı oluyor rahatlatıyor.
Sabirsizannecik Mucizemm344 5 aylık oldu oğlum göbeği düştükten sonra iki günde bir yıkadm hala öyle iki günde bir
TheBaby Mucizemm344 Gün aşırı yıkıyorum valla. Evler sıcak. Nasıl alışırsa öyle gidiyo aslında. Suyada alıştı bu sayede. Daha 6,5 aylık ama banyoya gidince sevinç çığlıkları atıyo😁
-1590sinem 2 aylikken 2 günde bir yıkadım 3 aylikken 1 er gün arayla 4 aydan sonra her gün yikiyorum 12 aylık olduk hala her gün yikiyorum
Medusafer Mucizemm344 16 aylık kızımı hergun yıkıyorum 2 buçuk aylık kızımı da hergun yikamaya çalışıyorum ama bazı günler yaptiramadigim oluyor
Monaroza2 Ozge5555 bu ara benimki de uyumuyor😂 🤦 ilk zamanlar hemen mayışırdı. Dişleri kaşınıyor benimkinin sizin de öyle mi