esleminannesi2 Kızlar kızıma kan tahlili yaptırmıştık şimdi baktım sonuçlara aspartat transaminaz yükse görünüyor 58,4 çıkmış ne demek bu acaba
Nescafe esleminannesi2 yemeklerinizden yediriyorsanız yağlı yapmayın ve yağlı yiyeceklerden uzak tutun bizde de olmuştu artık daha kontrollü koyuyorum yağı.
Pnarferah esleminannesi2 benim oğlumunda yüksek çıkmıştı o kan alırken ağlasa bile yüksek çıkar tek başına önemli bir değer değil demişti doktorumuz
cicekbahcem esleminannesi2 Geçmiş olsun güzel anne 💐 ast yüksekliği tek başına hiç bir anlamı yok,kan alırken hemolizli alındı ise ondan yükseklik olur, damara sert girme yada zor kan almadan hemoliz oluşur 🌸
aslanfundamurat esleminannesi2 Merhaba. bebeğinizde son durum nedir acaba bizim de 2 yaş rutin kanda ast 60 çıktı 🥺
Nescafe esleminannesi2 net olarak bilemem ama yağlı olduğu için bir süre yedirmeyin karaciğere fazla yükleme yapmış olabilir . Geçmiş olsun
Pnarferah esleminannesi2 aynen ondan dolayı olabiliyormuş bende çok telaş yapmıştım ama tek başına önemli değil dedi içim rahatlamıştı sonra da bi sıkıntı çıkmadı zaten
esleminannesi2 cicekbahcem çoooook teşekkür ederim birden nasıl bir telaş yaptım korktum hay Allah razı olsun sizden 🙏🏻🥰🙋🏻♀️
cicekbahcem esleminannesi2 Sizden de Allah razı olsun, laborantim kendim, benim bebeğimde de yüksek çıkmıştı bazı testler etkilenir korkmayın,iyi günler dilerim 🌸🌸
esleminannesi2 cicekbahcem çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok tedirgin olmuştum mesleğiniz çok zor Allah yardımcınız olsun