Atabsra Ben üç aydır sıkı diyetteydim süt ürünleri yumurta dana eti alerjisi var oğlumun son bi haftadır diyeti açtım ama deli gibi yemiyorum yoğurt yedim küçük kase kek yedim hafif şeyler yedim bi tepki olmadı kızarma vs gibi
AA201207 Atabsra yoğurtla başlayıp kekle mi devam ettiniz o kısmı anlayamadım ama bu şekildeyse yanlış ilerliyorsunuz belli basamaklar var onlara uyun riske atmayın bebeğinizi
Dfd Önce fırınlanmış ürünler den başlayın 1 hafta böyle gidin paketli gıda tüketmeyin bu sürede yavaş yavaş peynire geçin sonra Yogurt sonra süt olarak ilerleyin
Momster Bazen yendiğiniz miktarda az olduğundan reaksiyon göstermemiş olabilir. Doktorunuz mu açmanızı söyledi? Bebeğiniz kaç aylık? Benim oğlumda çok alerjik geçtik bu yollardan ama şöyle bit şey var bir tanıdığım çocuğu alerji o da diyetteydi bir gün unutuyor ve dolu dolu yiyor fakat çocuğa hiç bir şey olmadı sonradan anladılar ki o maddeye olan alerjisi azalmıştı diye. Böyle bir şey yapacaksanızda bir onu bir bunu yemeden yapmanız lazım. Miktarı arttıra arttıra bir kaç gün bir alerjen gıdayı tüketin. Herşeyden yerseniz çocuğunuzun neye alerjisi var anlamak güç olur
AA201207 Atabsra kekten yoğurda geçmemelisiniz. Kek, peynirli poğaça, yoğurt çorbası,peynir, yoğurt,süt şeklinde ilerlemeniz gerekiyor tavsiye edilen genelde 5 gündür ama en az 3 er gün miktar arttırarak basamak basamak gitmelisiniz
Momster Atabsra 1 yaşında şu an susam alerjisi bitti inek sütü çok az miktarda tüketiyor muz yine çok az yiyor. Buğday yulaf kuruyemiş ve yumurta hala yasak