Sansebastian Yusufagahinannesi canım ben şu an çekmeköyde oturuyorum zaten burada 2artı bir genelde 450 binden başlıyor siz çık iyi almışsınız kaç senelik eviniz güle güle oturun Çekmeköyü seviyorum bende ama buralar biraz yüksek olunca oradan daha uyguna mı alsak demiştim pek bir farkı yokmuş oranın da
Yusufagahinannesi Sansebastian valla biz başakşehir çekmeköy esenyurtu her yeri araştırdık benim ailem Çengelköy de yaşıyor eşimin ailesi esenlerde ben zaten avrupa yakasını hiç sevmiyorum bizde esenlerde oturuyoruz şuan çok şükür taşınıcaz anadolu yakasına çekmeköy çok güzel bencede.
Sansebastian newmomdady amin amin faizler yüksekti düşüyoken alalım diyoruz bizde ama bu sefer de ev fiyatlarını yukarı çekiyorlar
iki_tospik_annesiii newmomdady amin cnm amin rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏 esenyurt tarafını hiç beğenmiyorum hiç kimsede önermiyor bizde çok araştırdık Beylikdüzü’nü daha çok övdüler çokta memnunum yerimde çok güzel sessiz ve sakin
newmomdady iki_tospik_annesiii evet amcamlarda beylikdüzü yakupludalar cok iyi yeleri ama iste orasi esenyurta gore daha pahali sozde buralar uygun dün baktim ilanlara girisler 350 olmusya düşün hic alincak gibi değil kredi ceksen 300 sana eder 600 ki okadar kredide cikarmi oda muamma kalmisiz böyle
iki_tospik_annesiii Sansebastian aynen öyle canm heleki bu devirde paranın ne kadar çok kıyameti var ki inşallah en kısa zamanda güzel bi ev bulursun canım 🙏🙏
Busraveismailcinar Sansebastian hayır alamadık maalesef uygun fiyatlı ev yok olanlar yalan en düzgünleri 600-700 bin bandında
ikizlerinannesi2985 Sansebastian esneyurt ta oturuyorum esenyurt un sadece çok ufak bir kısmı temiz ve orda da fiyatlar 600-700 bin tl den başlıyor. Ben de o kısımlardayım. Uygun olanlar iç taraflarda ve fenaaaa! Yaklaşmayın derim
iki_tospik_annesiii Sansebastian inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım 🙏 bende Bağcılar’da evimi kiraya verdim Beylikdüzünden ev aldım eşimin işi sebebiyle
Yeliz1678 Sansebastian beylikdüzünde oturuyoruz evler hiç o ilandaki gibi degil ve heryere çok uzak trafikten dolayı hiç bi yerede gidemiyoruz zaten istanbulun dışı gibi
Sansebastian Yeliz1678 yaa gerçekten mi herkesin söylediğine göre fiyatlar da çok uygun değil pek cazibesi kalmadı şu an gözümde 😬
bhrcpt Sansebastian Annem Esenyurtta oturuyor ama Beylikdüzü sınrıında Esenyurt un içine girmeyin. Beylikdüzü gayet iyi. Oturan tanıdıklarımız gayet memnun biraz daha eğitimli sınıf. Esenyurt u güvenli bulmuyorlar.
bimohr1406 Deletedmom896 gerçekten bende ilk defa gittim ve hepsi Suriyeli bir sıra hepsi Suriyeli dükkanlarıyla doluydu hatta çok şaşırdım bu kadar mı dedim
Deletedmom896 Sansebastian Yani çok ayrıntılı detayını bilmiyorum annem zaten site içerisinde oturuyor heryerde market manav çocuk parkı vs var
Papatyam01 Sansebastian ay yok onlara inanma kapıları gördüysen kare felan yerdeki karo taşlar devasa geniş felan öyle bi resimlerle oynuyorlar ki evde at koşturursun o derece gerçekte görünce klasik küçük 2+1
Sansebastian Papatyam01 resimlerle oynadıklarını aklıma gelmemişti hiç artık daha dikkatli inceliyorum 😅
Papatyam01 Bizde e5 in dibinde yakuplu diye geçiyor orda ev satıyoruz emlakçı gerçek olmayan şeyler yazmış anlaşmayı fesih ettik ebeveyn banyo var demiş yok mesela biz yerine dolap yaptık
Happyturuncu Sansebastian ilanlara aman dikkat edin 600000 aşağı doğru düzgün ev yok , çok sahte ilan var .
Sansebastian Happyturuncu ya benim anlamadığım İstanbul dışında bir semtte neden bu kadar yüksek evler? Ben çekmeköyde oturuyorum şu an kirada 600 bine buradan mis gibi ev alabilirim zaten hem de ulaşımı iyi semti güzel havası güzel ben Beylikdüzü gerçekten ucuz zannediyordum